Hae
Big mamas home

Hyvä perusmekko Nansolta

second hand, zadaa, Nanso, päivänasu, oma tyyli,

 

second hand, zadaa, Nanso, päivänasu, oma tyyli,
Jaksan edelleen vähän yllättyä siitä, miten suosittuja asupostaukset ovat. Tyylini ei ole erityisen omaleimainen tai trendikäs. Mutta ihanaa, että tykkäätte. Tyylisisältöä on kiva tehdä ja yritän nyt lisääntyvän valon myötä tehdä entistä enemmän. Alan hiljalleen päästä jyvälle kaukolaukaisimen käytöstä, joten en ole niin riippuvainen kuvaajakavereistani.
second hand, zadaa, Nanso, päivänasu, oma tyyli,

 

second hand, zadaa, Nanso, päivänasu, oma tyyli,

 

second hand, zadaa, Nanso, päivänasu, oma tyyli,
Nanso on kotimainen brändi, jonka vaatteita etsin säännöllisesti käytettynä. Olen hullaantunut merkkiin, mutta se on aavistuksen liian tyyris omalle tulotasolleni. Onneksi vaatteita löytyy käytettyinä ja hyväkuntoisina suht helposti. Tässä Zadaan sovellus on aivan loistava, sillä sieltä voi etsiä tuotteita ihan merkeittäin. Nanson vaatteita löytyy tasaisesti.
Tämä harmaa mekko on yksi zadaalöydöistäni ja aivan ihana. Se on paksua puuvillakangasta ja todella mukava päällä. Tähän on kaikkein paras yhdistää legginssit, mutta toimii tämä farkkujenkin kanssa. Mekko on loistava kotiasu, mutta toimii myös kaupungilla. Todella hyvä perusvaate. Talvella yhdistän asuun mustat nilkkurit, lämpimämmillä ilmoilla toimivat tennarit.
second hand, zadaa, Nanso, päivänasu, oma tyyli,

 

second hand, zadaa, Nanso, päivänasu, oma tyyli,
Mekko | NANSO (Zadaa second-hand)
Legginssit | KAPP AHL
Korvakorut | LINDEX
Samettidonitsi | LINDEX

2 kommenttia

  1. Helmi kirjoitti:

    Kiva mekko ja sopii hyvin sinulle! Varmasti todella monikäyttöinen:)

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Kiitos Helmi. <3 Mekko on kyllä ihan paras ja sopii tilanteeseen, kuin tilanteeseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.