Hae
Big mamas home

Terveisiä muuttokaaoksen keskeltä

Terveisiä muuttokaaoksen keskeltä. Koti ei ole hetkeen näyttänyt mitenkään seesteiseltä tai harmoniselta, vaan olen kompastellut pahvilaatikoihin ja liukastunut nukkeihin. Oma paineen ja stressinsietokyky on ollut todella koetuksella viime päivinä. Siihen vielä se, että en kestä yhtään tätä tämän hetkistä kaaosta. Edellisestä muutosta on kulunut jo vähän yli kymmenen vuotta ja tämä on sen lisäksi ensimmäinen muutoni yksin. Siihen vielä päälle se, että organisoin tätä samalla kun lapset pyörivät jaloissa. Ajoittain olen ollut todella stressaantunut.

LUE MYÖS: Me muutetaan!

Big mamas home by Jenni S. Terveisiä muuttokaaoksen keskeltä

Me käytiin tällä viikolla ensimmäistä kertaa uudessa kodissa tyttöjen kanssa. Saimme siis vuokra-asunnon kaupungilta. Helsingin vuokra-asunnoissa on vähän se periaate, että se on otettava, joka ensimmäisenä vapautuu tai hakemus raukeaa. Näin ollen otin asunnon sokkona, koska me tarvitsimme lisää tilaa. Näin ollen, koska olen tarkka asioiden ulkonäöstä, olen nähnyt painajaisia siitä, mitä on ollut luvassa. Mielessä on pyörinyt muun muassa myrkynvihreät seinät, sekä sinapinkeltainen muovilattia. Asunto oli kuitenkin todella ihana ja viihtyisä.

Big mamas home by Jenni S. Terveisiä muuttokaaoksen keskeltä

Nyt odotan innolla sitä, että saadaan kannettua tavarat vanhasta kodista uuteen. Haluan päästä jo asettumaan taloksi. Rakastan muutossa sitä tavaroiden purkamista ja järjestelemistä paikoilleen. Sitä, kun miettii mikä tulee mihinkin. Tämä pakkaaminen ja karsiminen ei ole niinkään oma juttuni. Mutta teen sen mieluummin tässä, kuin toisessa päässä.

Sisustusmopo on sen sijaan karannut täysin käsistä. Olen selannut tuntitolkulla läpi erilaisia säilytysratkaisuja, valaisimia, ruokapöytiä ja valaisimia. Uuden kodin sisustus ei rakennu kertarykäyksellä, vaan pikkuhiljaa, kuten tämäkin. Mutta uuden kodin hankinnat alkavat hiljalleen selkeytyä. Seuraavaksi ne pitäisi laittaa tärkeysjärjestykseen.

LUE MYÖS: Muutto haikeutta & iloakin

Tämän postauksen ei ollut tarkoitus olla erityisen syvällinen. Halusin vain tulla kertomaan terveisiä ja fiiliksiä muuttokaaoksen keskeltä. Kunhan tämä tilanne helpottaa, postaustahtinikin tiivistyy taas. Koettakaa jaksaa hetki.

TAGIT:
Uusi koti
Kolmio 74m2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.