Hae
Big mamas home

Synttäriviikko!

Juhuu! Eilen alkoi oma synttäriviikkoni! Kyllä, synttäriviikko. Rakastan syntymäpäiviä. Olen aina rakastanut. Se, että jokaisella on joka vuosi yksi päivä, kun juhlitaan nimenomaan sitä, että juuri sinä olet syntynyt tähän maailmaan, on yksinkertaisesti parasta. Ja jokainen meistä on ansainnut sen, että omat synytymäpäivät muistetaan. Itse olen viime vuosina yrittänyt petrata tässä asiassa. Ja minusta on ihan höpö höpöä, että aikuisten ei tarvitse juhlia syntymäpäiviään. Ei tietenkään tarvitse, mutta jokainen saa juhlia ja juuri niin kuin itse haluaa. Ja siihen ei ole kenelläkään nokan koputtamista.

Vanheneminen on saavutus

Sen lisäksi kaksi viime vuotta opettivat ainakin itselleni sen, että vanheneminen on saavutus ja kaikki eivät vain saa vanheta. Näin ollen joka ikinen vuosi on saavutus ja sitä pitäisi oikeasti julhlia. Omasta lähipiiristäni kuoli koronaan nuori, parikymppinen ihminen. Tämä pysäytti ihan todella ja sai miettimään vanhenemista ihan eri tavalla. Pitkä elämä on oikeasti saavutus ja se olisi hyvä muistaa silloin, kun vanheneminen hirvittää. Kaikki meistä eivät saa edes kasvaa aikuisiksi tai vanheta. Näin ollen jokainen on oman syntymäpäiväjuhlintansa ansainnut.

Synttäriviikko! - BMH - Big mamas home by Jenni

Siitä huolimatta olen juhlinut omia syntymäpäiviäni viimeksi, kun täytin 25-vuotta. Sen jälkeen omat syntymäpäiväni eivät ole olleet mikään prioriteetti oikeastaan kenellekään. Mikä oli minusta aina todella surullista. Minä kuitenkin odotin aina syntymäpäiviäni.Tänä vuonna syntymäpäiviäni juhlitaan syntymäpäivien merkeissä. Olen kutsunut ystäviäni brunssiteemaisille syntymäpäiville. Pidetään juhlata nyyttikesteinä, jolloin jokainen osallistuu ja minulle ei jää ihan niin hirveä homma. Odotan tulevaa lauantaita todella innolla. Ihanaa saada rakkaat ihmiset kotiin juhlimaan syntymäpäivääni.

Syntymäpäivä - BMH - Big mamas home by Jenni

Lahjoista

Minä myönnän myös pitäväni lahjoista. Se ei ole mikään edellytys, mutta minusta on ihana saada lahjoja joita on mietitty ja joiden valitsemiseen ihminen on nähnyt vaivaa. Kukat toimivat tällaiselle kukkahullulle paremmin, kuin hyvin ja olen niistä aina äärimmäisen onnellinen. Poikaystäväni on nyt onnistunut valitsemaan aivan täydellisiä lahjoja. Sain jo syntymäpäivälahjani ja se oli taas aivan nappi. Hän on selkeästi kuunnellut minua. Hän osti minulle laukun, jota en ole itse raaskinut ostaa, mutta jonka perään olen haikaillut, sekä liput Behmin keikalle. Aivan täydellinen lahja juuri minulle. <3

Mutta kuten sanoin, lahjat eivät ole minulle mikään edellytys, vaikka niitä on kiva saada. Ja ihan yhtä kiva niitä on antaa. Erään ystäväni syntymäpäivälahja kuumottelee minua täällä kotona, enkä malta odottaa, että pääsen antamaan sen hänelle.

Mutta näihin tunnelmiin tällä erää. Minä jatkan synttäriviikosta nauttimista.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Helpot prinsessasynttärit

Juhlat korona-aikana

Viikon parhaat: Syntymäpäivä edition

Kaksivuotiaan pupusynttärit

Huurteiset syntymäpäivät

2 kommenttia

  1. NK kirjoitti:

    Onnea, onnea, onnea, Ihana! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.