Hae
Big mamas home

Asuinspiraatiota kesään – Mikä on sinun suosikkisi?

Tänä kesänä olen pukeutunut ensiksi raskausvaatteisiin ja nyt imetystä helpottaviin vaatteisiin. Kumpikin hieman rajaa pukeutumista. Viime kesänä rajoituksena toimi ainoastaan lämpö. Nyt halusin koota teille viime kesän kivoimmat asut omaan postaukseensa. Jos näistä riittäisi inspiraatiota vielä elokuulle. Sillä elokuu on kesäkuukausi. Syksyyn on vielä aikaa.

Ja siis voi jestas, miten ikävä minulla tulikaan tuota viime kesäistä polkkatukkaa. Rakastin sitä. Minulla ei ole ollut koskaan aiemmin näin pitkiä hiuksia, kuin nyt ja ne ovat kasvaneet tähän mittaan puoli vahingossa. Harkitsen taas kuitenkin vakavasti polkkatukan leikkaamista, koska se oli i-ha-na!

Väsynyt mutta onnellinen

Musta röyheöpaita ja revityt farkut, sekä Katrin lainalaukku, jota havittelen edelleen itselleni. Jonain päivänä vielä. 😀 Kuvien farkut sanoivat sopimukset irti joskus viime syksynä. Housujen haarat kuluivat puhki, mutta sitä ennen nämä ehtivät olla kyllä ennätys pitkään käytössä. Röyhelöpaita ja pitsitoppi ovat vaatekaapissa ja käytössä edelleen. Pidän tästä asusta kovasti.

 

Juhannussuunnitelmia

Tuota kuvien hametta minulla on ikävä. Se odottelee kaapissa palautumistani. Se on ihana hulmuhelma hame ja toivon, että voisin käyttää sitä vielä syksyllä. Tuo pitsineuletakki löytyy myös edelleen vaatekaapistani. Välillä tuntuu vähän vaikealta pukea tuollaista vajaamittaista neuletta, mutta voisin syksyn myötä ottaa haasteeksi kyseisen neuleen stailaamisen eri tavoilla.

33 vuotta!

Tässä ovat viime vuoden synttärikuvani. Tuolloin oli aivan järkyttävä helle. Siis sellainen, että tuo ilmava mekkokin tuntui päällä liialta. Olen jo myynyt kirppiksellä kyseisen mekon, sillä vaikka tuona kesänä käytin sitä ahkerasti, se alkoi tuntua myös hieman väärältä. Niinpä päätin laittaa sen matalalla kynnyksellä eteenpäin, jotta joku toinen pääsee nauttimaan siitä. Kuvan kengät ja perhoskorvikset minulta löytyy edelleen. Kenkiä en ole raskaana uskaltanut käyttää, mutta nyt ne pääsevät taas käyttöön!

Kesämekko ja farkkutakki

Tässä on yksi lempimekoistani ja yksi suosikkiasuistani viime kesältä. Olen meinannut myydä tuon farkkutakin monen monta kertaa, mutta siitä huolimatta tykästyn siihen aina uudelleen. Mietin pitäisikö minun ostaa tyköistuvampi farkkutakki sen rinnalle. Ehkä en kriiseilisi silloin tämän kanssa ihan niin paljon. Kuvan kaikki vaatteet ja asusteet ovat minulla edelleen kaapissa ja aktiivisessa käytössä.

Yksin kotona

Rakastan kauluspaitoja. Ne ovat ihan parhaita paitoja ja niitä voi käyttää todella monipuolisesti. Pidän tästä shortsiasusta ihan valtavasti. Pitää toivoa, että nuo shortsit mahtuvat vielä raskauden jälkeenkin ja pääsen mahdollisesti vielä käyttämään niitä. Oliivinvihreä on ollut vuosia luottovärejäni ja luen sen samaan tapaan neutraaleihin väreihin, kuten vaikka harmaan ja beigen.

Hellepäivän asu

Tämä oli yksi viime kesän luetuimpia postauksia. Yllätyin siitä, miten paljon tämä asu sai lopulta katseluja. Asu itsessään on aika simppeli. Kukallinen hame ja pitsitoppi. Erittäin toimiva yhdistelmä. Tukka tosin on liimaantunut hiestä päänahkaan kiinni, mutta ehkä sitä ei kuvissa näe. Kuvan laukku on lainassa Katrilta. Itseltäni puuttuu vielä sellainen täydellinen olkilaukku, mutta pidän silmät auki, jos se oikea tulee jossain vaiheessa vastaan.

College ja shortsit

Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä on taas yksi viime kesän suosikkiasujani. Huomaan, että vaikka rakastankin kukkamekkoja, niin ne kaikkein simppeleimmät asut nousevat omiksi suosikeiksi.  Tässä kokonaisuudessa leikittelin asusteilla. Oli värikkäät hiusdonitsit, isot korvakorut ja ranteessa lasten tekemiä rannekoruja. Kaikki muu olikin sitten simppeliä. Jälleen kerran, kaikki vaatteet ja asusteet ovat edelleen kaapissani ja odottavat käyttöön pääsyään.

Keltainen mekko

Viime kesänä teitä lukijoita erityisesti ihastuttanut keltainen mekko. Nämä kuvat ovat upeita, vaikka näiden aikana sain oikein elämäni nauruhepulit. Jouduin kuitenkin toteamaan, että vaikka mekon malli oli aivan ihana, keltainen ei vieläkään ollut minun värini. Olen lähes kaikkien värien suhteen avoin, mutta täytyy sanoa, että keltainen on se vähiten lempparini. Ihastelen sen värisiä vaatteita muilla, mutta en itselläni. Tämä kaunokainen on kuitenkin päässyt jo uuteen kotiin. Toivottavasti siellä se on päässyt paljon käyttöön.

Viikonloppusuunnitelmista ja värikäs paita

Innostuin viime kesänä tuunatuista printtipaidoista ja tässä yksi lempparini. Totesin, että talvella niille ei tule juurikaan käyttöä, mutta heti kun ilmat lämpenivät, olen taas käyttänyt niitä. Eli ihan loistavia kesäpaitoja. Ja tuunatulla tarkoitan sitä, että leikkasin paidoista kaula-aukot avarampaan malliin. Nuo farkut ovat myös viime kesän löytö. Milleniaalina astuin niiden kanssa täysin vieraalle maaperälle, mutta yllättäen pidin siitä. Pillifarkut ovat silti yhä ne ainoat oikeat.

 

Tässä oli nyt yhdeksän asun verran asuinspiraatiota elokuun pukeutumiseen. Huomaan itse salaa ajattelevani kaiholla jo neuleitani, mutta niiden aika ei toivon mukaan ole vielä. Toivottavasti saadaan nauttia vielä lämpimistä säistä. Mikä oli sinun suosikkisi näistä viime kesän asuista?

-Jenni

 

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Kauluspaita ja vekkihame

Farkkutakki ja musta kaftaani

Ikävä omaa vaatekaappia ja helle ahdistaa

Rennosti kauluspaidassa

Valkoinen kesämekko ja keväisiä kuulumisia

4 kommenttia

  1. NK kirjoitti:

    Moniakin kivoja, mutta eniten tykkään liehuhelmaisesta pitkästä hameesta ja pitsineuleesta. Surettaa, ettei tänä kesänä ole päässyt käyttämään kunnolla hameita ja mekkoja, kun aina sataa! Alkukesän lämpö meni multa hukkaan kamalan muuttorutistuksen takia, mutta jospa tässä vielä saataisi hellepäiviäkin. 🙂

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Kyseinen hame on kyllä omiakin suosikkejani. En malta odottaa, että pääsen taas käyttämään sitä.

  2. Sirpa Haapala kirjoitti:

    Ehdottomasti bolero ja kukkamekko! Raikas yhdistelmä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *