Hae
Big mamas home

Collegehame

Heipä hei! Vapusta on selvitty ja arki alkaa. Toki vähän erilainen lakon vuoksi. Toimin tällä hetkellä lasteni päiväkotina. Heillä on isäjakso meneillään, mutta päätimme minimoida riskit ja sovimme, että minä otan lapset päiviksi, jotta heidän isänsä ja bonusäitinsä voivat käydä rauhassa töissä. Minun oppituntini ovat peruttu myös lakon vuoksi, joten minulla on mahdollisuus olla päivällä lasten kanssa. Lapsista on hauskaa olla ”päiväkodissa” äidin luona. Tämä helpottaa arkea siinä mielessä, että ei tarvitse arpoa mihin päiväkotiin lapset saattaisivat hyvällä tuurilla mahtua. Toki olemme äärimmäisen onnekkaita, että meillä oli mahdollista valita tällainen ratkaisu. Parina iltana saan kivasti omaa aikaa, kun lapsilla on isiviikko vielä kesken ja he palaavat vielä illaksi toiseen kotiin.

Lakko on äärimmäisen tärkeä, jotta naisvaltaisten alojen palkat saataisiin ylös ja työolot paremmiksi. Tuen tätäkin lakkoa koko sydämestäni. Minulle tämä tarkoittaa bonuksena ylimääräistä aikaa lasteni kanssa.

Collegehame - BMH - Big mamas home by Jenni Kevätmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Collegehame

Ostin itselleni rennon collegehameen. Halusin mustan, rennon hameen kesäksi ja tämä vaikutti siihen tarkoitukseen sopivalta. Tämä tulee menemään toppien ja t-paitojen kanssa ja näin keväällä myös neuleen kaverina. Kengiksi sopii niin tennarit, kuin korkkaritkin. Tämä on todella hyvä arkivaate minunlaiselleni, joka tykkää käyttää hameita yhtä paljon, kuin farkkujakin.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Collegehame - BMH - Big mamas home by Jenni

Neule H&M

Hame H&M

Laukku ZADAA second hand

Kengät ZADAA second hand

Korvakorut VALLAKORU uniikkikappaleet

 

Collegehame - BMH - Big mamas home by Jenni Collegehame - BMH - Big mamas home by Jenni

Second handina löydetty shopperlaukku

Olen kaivannut jo pidempään tällaista isompaa shopper-mallista laukkua. Tämä on loistava koululaukku, sillä tämme menee läppäri ja muu tilpehööri kalenterista kyniin ja korttikoteloon. Toki tämän kanssa minusta on tullut yllättäen pussukkaihminen. Näin isoon laukkuun on helppo hukata puoli elämää ja tavarat löytyvät aavistuksen helpommin, kun ne ovat pienemmissä pussukoissa. Löysin laukun suosikki second hand-sovelluksestani Zadaasta. Musta tuntui tutulta ja turvalliselta, sekä klassiselta väriltä, joka sopii minulle. Vaikka leikittelen korviksilla, niin muissa asusteissa olen aika klassinen tyyppi.

Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni Uniikit korvakorut - BMH - Big mamas home by JEnni

Kesäkorkkarit

Kuvien korkokengät ovat niin ikään myös Zadaalta. Minulla ei ole ollut ennen tämän mallisia korkokenkiä, vaikka olen sellaisista haaveillut. Ostin nämä jo viime syksynä, joten ne ovat lojuneet talven kenkälaatikossa ja odottaneet käyttöön pääsyä. Joten olen malttamaton sen suhteen, että pääsen käyttämään näitä aktiivisesti. Olen aina ollut paksujen korkojen fani, enemmän kuin piikkikorkojen. Pidän siitä, miten paljon tukevammilta ne tuntuvat jalassa, vaikka korkoa olisikin vähän enemmän.

Korvakoruni ovat Vallakorun uniikkikappaleet, joita en vaan osannut jättää ostamatta. Te tiedätte, että korvakorut ovat heikko lenkkini.

Mitä te pidätte tästä asusta?

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Laventelin värinen hame

Neulehame

Toinen paljon kysytty kukkamekkoni

Täydellinen neulemekko

Paljon kysytty kukkamekko

Kukkamekko syksyyn stailattuna

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Plustyyli - BMH - Big mamas home by Jenni Collegehame - BMH - Big mamas home by Jenni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *