Hae
Big mamas home

Sopiiko kesämekko syksyyn?

Minulla on pitkästä aikaa asukuvia varastossa useammat kuin kahdet. Joten voin nyt julkaista asupostauksia hieman tiheämmässä tahdissa.

Rakastan omassa vaatekaapissani sen muunneltavuutta. Mutta minulla on siellä myös selkeästi kesä- ja talvivaatteita. En ole aiemmin kierrättänyt vaatekaappini vaatteita sesongin mukaan, vaan kaikki on ollut tähän asti saatavilla ympäri vuoden. Se on tarkoittanut sitä, että kesämekon on voinut napata talvellakin käytöön ja stailata se esimerkiksi neuleilla säähän sopivammaksi. Tässä on kesämekko, jonka ostin raskausaikana. Silloin se ei mahtunut päälleni, kiitos raskausvatsan. Nyt se kaipaa kaverikseen jo jotain lämpimämpää.

 

Paita / Kaiko

Mekko / H&M

Laukku / New Look

Kengät / Zadaa second hand

Korvakorut / Daughter of the North

 

Vastaus otsikon kysymykseen on, että kyllä ehdottomasti kesämekko sopii myös syksyyn. Ja talveenkin. Tuo Kaikon kietaisupaita sopii ihan todella hyvin tämän mekon värimaailmaan. Pidän yhdistelmästä valtavasti. Tuo Kaikon paita on nyt jo niitä lempi vaatteitani. Tuntuu, että sitä voi yhdistellä niin monella tavalla monen vaatteen kanssa.

Tämä kyseinen kesämekko on mielestäni astetta juhlavampi ja melkein toivoisin, että tässä olisi jotkut syksyiset juhlat, joihin voisin pukea tämän. Vauvan ristiäisiin minulla on tosin toinen mekko varattuna.

Korut ovat Daughter of the Northin Syyshortensiat, jotka sain taannoin äitienpäivälahjaksi puolisoltani. Tällä hetkellä elämme syyshortenssioiden aikaa, joten nämä korvikset sopivat kauteen erityisen hyvin.

Pidän tästä asusta valtavasti. Sen värit ovat ihanat ja se on kaikin puolin kaunis. Mitä mieltä olet? Muistathan tilata uutiskirjeeni! Pian jaan pukeutumisinspiraatiota myös sitä kautta.

-Jenni

 

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Hattarainen neuletakki kaupungilla ja vähän ristiäisistä

Rimpsukaulus, puhvihihat ja sitruunoita

Rennosti kauluspaidassa ja farkuissa

Hattarainen neuletakki ja mukavin mekko Nansolta

Loppukesän asu – Vihreä mekko ja farkkutakki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *