Hae
Big mamas home

Iho tärviöllä: Kohti parempia ihonhoitorutiineja

Juuri nyt kasvojeni iho tuntuu paikoitelleen kuivalta ja paikoitelleen vähän vahamaiselta. Olen saanut finnejä ja elämäni ensimmäiset mustapäät. Tämä on jopa ahdistavaa, koska kuivuutta lukuun ottamatta, ihoni on voinut aina hyvin.

Siis apua! Tämä talvi tuntuu tuhoavan allekirjoittaneen ihon. Olen kärsinyt nyt useamman viikon ajan iho-ongelmista ja se johtuu ehdottomasti pakkasesta. Tämä vuodenaika on ollut aina vaikea ihoni kannalta. Ihoni on luonnostaan kuiva, todennäköisesti atooppinen. Minulla ei ole tähän päivään mennessä ollut atooppista ihottumaa, toisin kuin esikoisellamme ja äidilläni. Minä kärsin yleensä vain kuivuudesta. 
Nyt ongelmia eivät aiheuta jalat, vaan kasvojeni iho. Kesäisin ihonhoidoksi riittää pelkkä kevyt kerros aloe geeliä kasvoille. Nyt mitkään tuntemani hoitotuotteet eivät tunnu riittävän ja ulkona ei ole edes paljoa pakkasta. Huudan hoosiannaa, kun pakkanen nousee tuosta vähääkään. 
ihonhoito, atooppinen iho, kasvot,
Juuri nyt kasvojeni iho tuntuu paikoitelleen kuivalta ja paikoitelleen vähän vahamaiselta. Olen saanut finnejä ja elämäni ensimmäiset mustapäät. Tämä on jopa ahdistavaa, koska kuivuutta lukuun ottamatta, ihoni on voinut aina hyvin ja aiempiin iho-oireisiin on riittänyt pelkkä rasvaus. Liittyvätköhän nämä uudet iho-ongelmat tähän täyteen tulevaan kolmeenkymppiin? 
Oli miten oli, aion nyt tehdä parannuksia ja muutoksia hoitorutiineihini. Tämä ei voi jatkua näin. 
ihonhoito, atooppinen iho, kasvot,
Ensimmäisenä listallani kohti parempaa ihoa, on lisätä veden juontia. Hyvinvointi lähtee aina sisältä päin ja tiedän, että juon aivan liian vähän vettä. Sen lisäksi alan puhdistamaan kasvojani entistä paremmin. Olen aina ollut tarkka siitä, että meikit pestään pois ennen nukkumaan menoa. Nyt etsin kuitenkin aineet, jotka hoitavat ihoani samalla. Yritän olla iltaisin myös aloe geelit naamalla kasvonaamion tavoin, sillä se tekee iholle todella hyvää. 
Eli tuotetestauksia tulossa blogiin tulevina kuukausina. Toivottavasti saan kasvot parempaan jamaan jo ennen, kuin nämä pakkaset loppuvat. 
Nyt ottaisin mielelläni vastaan tuotesuosituksia. Jos teillä on luottotuotteita, joita haluatte suositella, niin kommentoikaa ja kertokaa. Tai laittakaa ig:n kautta viestiä (@bigmamashomeblog).

2 kommenttia

  1. Iina / MouMou kirjoitti:

    Jos iho ikinä kiukuttelee, siirryn NIVEA Creme -käyttäjäksi, viikon kun jaksaa voidella, johan paranee. 🙂

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Kiito vinkistä. Testaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.