Hae
Big mamas home

Kivat kesäkynnet

Minulta on toivottu kivaa, kepeää ja positiivista sisältöä kaikkien raskaiden aiheiden rinnalle. Olen pahoillani, että tänä keväänä blogissa ei ole ollut sitä vanhaa positiivista otetta. Se johtuu puhtaasti siitä, kun blogi myötäilee omaa elämääni, joka ei ole aina ruusuilla tanssimista. Mutta nyt puhutaan hieman kesäkynsistä.

Big mamas home by Jenni S. Kivat kesäkynnet Essie Licorice

Nyt eletään varpaankynsien lakkaamisen kulta-aikaa. Viimeistellyt varpaankynnet ja kivat sandaalit ovat pettämätön yhdistelmä tähän aikaan vuodesta. Minä rakastan lakattuja kynsiä ja ennen nykyistä työpaikkaani, minulla oli aina kynsilakkaa. Tällä hetkellä huomattavasti harvemmin. Varpaankynsiä voin kuitenkin lakata mielin määrin.

Kesällä tuntuu, että pitäisi suosia kirkkaita ja iloisia värejä, mutta ne eivät ole oikein koskaan tuntuneet omalta vaihtoehdolta. Lukuunottamatta klassista punaista.

Big mamas home by Jenni S. Kivat kesäkynnet Essie Licorice

Jonkin aikaa sitten somessa minua tuli vastaan mustiksi lakatut varpaankynnet ja hullaannuin tästä. Pidän mustaa ihan yhtä klassisena värinä, kuin punaista, eikä se minusta ole liian synkkä kesään. Minulle se on ympärivuotinen väri ja ajaton väri. Tästä syystä, tänä vuonna omat kesäkynteni ovat mustat ja voi että, miten rakastan mustia kynsiäni.

Big mamas home by Jenni S. Kivat kesäkynnet Essie Licorice

Lakka on tietysti Essien, enhän minä muita enää käytäkään, ja sävy on Licorice. Tällä mennään niin kauan, kunnes kyllästyn. Meidän kaksivuotias ihastui muuten myös tähän lookiin ja yritti imitoida sitä parhaansa mukaan. Tämän jälkeen pesin eyelineri niin lapseni sormista, varpaista, kuin kylppärin lattiastakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.