Hae
Big mamas home

Näin pukeutuu Little E: Rento retkiasu

Hei ja tervetuloa uuteen blogiini. Ihanaa, kun löysit tänne. Olisi kivaa kuulla oletko uusi tuttu, vai vanha lukija. Esittelen myöhemmin itseäni ja blogiani paremmin, mutta nyt aloitetaan postauksella, joka on odotellut hetken to do-listallani.
Lastenvaatteet ja meidän tyttöjen tyylit kiinnostavat teitä, joten nyt olisi tarjolla kolmevuotiaan isosikon tyylin esittelyä.
Big mamas home by Jenni S. Näin pukeutuu Little E: Rento retkiasu
Big mamas home by Jenni S. Näin pukeutuu Little E: Rento retkiasu
Kävimme viime viikonloppuna Luonnontieteellisessä museossa ja samalla reissulla yritin kuvata esikoisemme asun. Asu sopi täydellisesti päiväretkelle. Se on mukava, lapsen oli helppo liikkua ja touhuta, se sopii kaupungille ja ulkoilmaan. Ja ennen kaikkea, asuun kuului mekko. Jälkimmäinen ominaisuus on tärkeä erityisesti tarkalle kolmevuotiaalle prinsessallemme. Minulla on merkitty esikoisen ostoslistalle useampi arkikäyttöön sopiva mekko. Sellainen, joka ei ole leikeissä tiellä, mutta läpäisee neidin tarkastuksen.
Mekon kaveriksi tälläiselle viittä vaille neljävuotiaalle on helppo valita legginssit ja simppeli neuletakki. Olen siirtämässä onnistuneesti oman neulerakkauteni lapsilleni. Heille on puettu ensimmäinen neuletakki pälle jo vastasyntyneenä.
Big mamas home by Jenni S. Näin pukeutuu Little E: Rento retkiasu
Big mamas home by Jenni S. Näin pukeutuu Little E: Rento retkiasu
Big mamas home by Jenni S. Näin pukeutuu Little E: Rento retkiasu
Mekko LINDEX
Legginssit H&M
Neule H&M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.