Hae
Big mamas home

Revityt farkut & klassinen valkoinen paita

Olen istunut koko aamun editoimassa meidän podcastia ja nyt tuntuu siltä, kuin meidän hihitykset soisi edelleen korvissa. Podcastin tekeminen on tosi kivaa, mutta samoin kuin valokuvatessa, voisin jättää editoinnin jollekin muulle. Jos siellä on joku Terapian tarpeessa podin fani, joka haluaa kuulla jaksot etukäteen ja editoida ne, ilmaiseksi, niin saa ilmoittautua. 😀
Olen menossa taas illaksi töihin ja huomenna paloturvallisuuskoulutukseen. Vitsailin, että minun sammutusvuoroni jälkeen voidaankin ottaa hätäpoistumisharjoitus heti perään. Heh heh. Koulutuksen jälkeen pitäisi myös hoitaa hieman tonttubisneksiä. Ensi viikonloppuna on nimittäin joulukuun ensimmäinen, eli pikkujoulu. Viikonlopun olen vapaalla. Lähden pitkästä aikaa Erikan luo. Luvassa on vähän valokuvaamista, äänittämistä, viiniä ja yhdessä oloa. Puhuttiin, että äänitettäisiin Terapian tarpeessa pikkujoulujakso teidän iloksi. Julkaisupäivästä ei olla vielä puhuttu, mutta ilmoitellaan sitten. Seuraatko meitä jo muuten instassa @terapian_tarpeessa?
Big mamas home by Jenni S. Revityt farkut ja klassinen paita plussakokoisten muoti

 

Big mamas home by Jenni S. Revityt farkut ja klassinen paita plussakokoisten muoti
Tässä teille yhdet, hieman myöhässä olevat asukuvat. Näissä näkyy taustalla vielä syksyn ruskaa, joten on ehkä aikakin julkaista nämä. Tällä hetkellä ruskasta ei ole tietoakaan, mutta ei myöskään lumesta. Vähän on jo ikävä noihin kauniisiin, värikkäisiin päiviin.
Big mamas home by Jenni S. Revityt farkut ja klassinen paita plussakokoisten muoti
Olen tänä syksynä rakastunut tuollaisiin paitoihin. Minulla on niitä jo parit ja tykkään niistä tosi paljon. Kuten paperipussihousut, ne sopivat asuun kuin asuun. Revityt farkut ja tekonahkapöksyt saavat kivasti ryhtiä vähän siistimmästä paidasta. Olin tässä asussa sushilla ystäväni kanssa. Ystäväni Hanna nappasi kuvat ystävällisesti syömisen jälkeen. Asu oli ihan täydellinen rentoon kaupungissa hengailuun.
Big mamas home by Jenni S. Revityt farkut ja klassinen paita plussakokoisten muoti

 

Big mamas home by Jenni S. Revityt farkut ja klassinen paita plussakokoisten muoti
Takki SECOND HAND Zadaa 
Paita H&M 
Farkut H&M 
Kengät SECOND HAND Zadaa
Kuvat: Hanna Poikkilehto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.