Hae
Big mamas home

Pikku Vaniljasta suloisia juttuja vauvalle

Vietimme kesällä yhteisiä baby showereita ja saimme ystäviltämme lahjaksi lahjakortin Pikku Vaniljan verkkokauppaan. Pikku Vanilja on ollut toiseksi nuorimman lapsen vauva-ajasta lähtien yksi suosikki kauppojani. Sen omistaja Martina tekee työtä suurella sydämellä. Jokaine yksityiskohta on loppuun asti hiottu. Martina pakkaa jokaisen tilauksen todella kauniisti, kuten kuvista näkyy.

Pikku Vanilja on tunnettu vaaleista sävyistään, joita rakastan itsekin. Martina on tehnyt valtavan työn etsiessään ne kaikki kauniit, vaaleat tarvikkeet ja vaatteet vauvantarvikkeiden viidakosta ja kootessaan ne verkkokauppaansa. Vaikka vauvan lelujen kuulukin olla värikkäitä, nautin siitä, että tarvikkeet ovat neutraaleja ja vaaleita. Ja vielä, kun tämä nuorimmainen ei vaadi itselleen Pikachu-paitaa, puen häntä mielellään neutraaleihin vaatteisiin.

Säästelin saamaamme lahjakorttia elokuuhun, sillä Martina vinkkasi täydenstävänsä varastoja nimenomaan elokuussa. Vauvan synnyttyä oli tosin hieman haastavaa löytää riittävän pitkä vapaa hetki tilauksen tekemiseen. Koko ajan tuli joku keskeytys, joten meni hetki ennen kuin sain tilauksen tehtyä.

Tilaus sisälsi lähinnä vaatteita. Niitä kun tarvitaan jatkuvasti vauvan kasvaessa. Hän kun on kasvanut viidessä viikossa jo puolitoista kiloa ja kuusi senttiä. Äiti ei todellakaan meinaa pysyä hänen vauhdissaan mukana. Kaikkein pienimmät vaatteet on saanut pakata jo kirppiskassiin odottamaan myyntijaksoa. Joten isompia tarvitaan tilalle. Löysin Pikku Vaniljalta kahdet kivat housut ja bodyn. Pidän valtavasti bodyn ja toisten housujen pehmeän ruskeasta sävystä. Löysin myös pari pipoa, jotka valittiin ehdottomasti ulkonäkö edellä.

Sen lisäksi bongasin alesta Gugguun kauniin merinovillapipon. Hintaa sillä oli 20 €, mikä on mielestäni täysin kohtuullinen hinta laadukkaasta piposta. Tällä pienen pää pysyy lämpimänä talven.

Lopuksi halusin ehdottomasti kokeilla Moi Forestin baby creamia, josta olen kuullut todella paljon hyvää. Moni on kehunut tämän rauhoittavan muun muassa vauvan hormoninäppyjä. Ja lyhyellä testaamisella, olen voinut todeta saman. Tämä ei taatusti jää viimeiseksi tuubiksi tätä voidetta.

Lahjakortti oli ihana muistaminen meidän ystäviltä ja kaikki sillä tilattu tuli tarpeeseen. Onko Pikku Vanilja sinulle ennestään tuttu?

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Vauva kaksi viikkoa

Kaikon kesäalesta vaatteita vauvalle

Kolmas synnytys

Vauvan ensimmäiset päivät

Odotus palkittiin viimein

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *