Hae
Big mamas home

Täydellinen asu – Neuletakki ja suorat housut

Tämä viikko on ollut aivan äärimmäisen rankka. Minulla alkoi uusi harjoittelujakso sairaalassa ja iltaisin energiaa on nippa nappa hengityksen ylläpitämiseen. Harjoittelujaksot ovat aina rankkoja, koska niihin sisältyy niin paljon uuden oppimista, että se uuvuttaa henkisesti ja fyysisesti. Mutta vaikka olen iltaisin todella väsynyt, niin ilokseni olen huomannut, että yöunet palauttavat. Näin ei ollut silloin kun uupumukseni oli pahimmillaan. Tällä hetkellä elämään ei mahdu juuri mitään ylimääräistä. Keskityn harjoitteluun ja illalla keskityn lähinnä lapsiin ja näillä mennään. Kun arki tästä helpottaa, on aikaa taas muullekin.

Innostuin muuten uudesta Netflix-sarjasta, Sex, love and goop. Kirsikka Simberg suositteli kyseistä sarjaa, sekä Tuplakääkissä, että Hei babyssa. Innostuin sarjasta entisestään, kun tajusin, että ohjelman eräänlainen juontaja on Gwyneth Patrow, joka on siis näytellyt Iron Manin naisystävää Pepper Pottsia. Joka on by the way, paras supersankarin naisystävä ikinä. Rakastan Pepperin hahmoa ja rakastan Gwynethiä siinä. Sex, love and goopilla ei kuitenkaan ole mitään tekemistä Marvelin kanssa, vaan se on tosi-tv:tä, jossa parit menevät seksuaaliterapiaan. Rakastan sitä, miten kauniisti sarja on kuvattu ja miten rohkeita ihmisiä sarjassa on. Voisiko Maria Khilström tehdä vastaavan sarjan Suomeen? Sarja on todella rohkea ja todella kaunis, eikä omasta mielestäni yhtään kiusallinen. Toki minä olen ihminen, joka on seksuaalisuuden aknssa äärimmäisen sinut. Mutta suosittelen siitä huolimatta tätä sarjaa ihan jokaiselle.

Neuletakki ja suorat housut - BMH - Big mamas home by Jenni Neuletakki ja suorat housut - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Neuletakki ja suorat housut - BMH - Big mamas home by Jenni

Kuvissa näkyvästä asusta sen verran, että tämä on ehdottomasti yksi syksyn suosikkiyhdistelmistäni. Olen rakastunut tänä syksynyä suoriin, siisteihin housuihin ja minulta löytyy niitä  nyt kahdet. Nämä mustat ovat ehdottomat lempparini ja ne tuntuvat sopivan niin monen oman vaatteeni kanssa. Tällä hetkellä valitsen melkein useammin nämä suorat housut, kuin farkut.  Nämä housut ovat samaan aikaan niin rennot ja mukavat päällä ja kuitenkin samaan aikaan siistit ja asialliset. Melkein voisin kehottaa jokaista hankkimaan yhdet vastaavat omaan vaatekaappiin. Suorat housut on ehkä yksi klassisen vaatekaapin kulmakivistä.

Neule on tämän syksyn hankinta ja olen aiemmin stailannut sen muun muassa kukkamekon kanssa. Nyt kun ilmat kylmenevät alana kaivata päälle muhkeampia neuleita, mutta tämä odottaa sitten kevättä.

Täydellinen asu - BMH - Big mamas home by Jenni Pitsitoppi ja neuletakki - BMH - Big mamas home by Jenni Käsin tehdyt korvakorut - BMH - Big mamas home by JenniNeuletakki ja suorat housut - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Asu

Neule H&M (2021)

Pitsitoppi (2020)

Suorat housut H&M (2021)

Laukku ZADAA SECOND HAND (2021)

Nilkkurit ZADAA SECOND HAND (2021)

Korvakorut HANDMADE (2021)

Neuletakki ja suorat housut - BMH - Big mamas home by Jenni Neuletakki ja suorat housut - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Täydellinen asu - BMH - Big mamas home by Jenni

Tulevana viikonloppuna juhlitaan kuopukseni neljävuotis syntymäpäiviä. Hän on ihan uskomattoman ihana, taitava ja viisas lapsi. Tuntuu hullulta, että hän täyttää nyt neljä! Varautukaa viikonloppuna vauvatykitykseen Instagramissa. Vollotan todennäköisesti taas silmät päästäni. Lasten kanssa sen todella huomaa miten nopeasti aika menee, sekä sen, että lapset ovat meillä vain lainassa. Kumpikin tyttö itsenäistyy koko ajan kovaa vauhtia.

Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille! Millaisia viikonloppusuunnitelmia teillä on?

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Rento asukokonaisuus – Mom jeansit ja helmicollege

Muka pariisilainen – Neule, mekko ja hattu

Revityt farkut ja lempineule

Aivan tavallinen arkiasu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *