Hae
Big mamas home

Kukkamekko kesäillassa

Tänään meillä on hyvin erilainen päivä, kuin aiemmin tähän asti. Vein aamulla päiväkotiin vain yhden lapsen ja tulin takaisin kotiin koululaisen kanssa. Hän on tänään minun kanssani kotona. Huomenna on sitten ensimmäinen koulupäivä. Vaikeaa uskoa, että hän menee oikeasti huomenna kouluun. Aina yhtä hämmentävää, kun lapsi ei pysynytkään äidin vauvana ikuisesti.

Koululaisella on tänään ensimmäinen kampaaja käynti ja sovittiin yhteinen lounas hänen kanssaan. Hän toivoi sushia. On muuten aika kiva, että lapsi toivoo ensin ennemmin sushia kuin hampurilaista.

Tämä on siinä mielessä äärimmäisen mukavaa, koska saan viettää kahdenkeskistä aikaa lasten kanssa niin harvoin. Ja nyt me saadaan olla esikoisen kanssa koko päivä ihan kaksin. <3

Kukkamekko kesäillassa - BMH - Big mamas home by Jenni Kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Mekko / H&M

Laukku / NEW LOOK

Kengät / SECONDHAND

Korvakorut / KOTIMAINEN KÄSITYÖ

Hiuspinnit / GAUHAR HELSINKI

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni

En tiedä tarvitseeko tämä kukkamekko enää hirveästi estittelyitä. Tämä on yksi niistä mekoista, joka saa aina valtavasti kyselyitä, kun se vilahtaa jossain kanavassani. Katri sanoi, että tämä on varmaan yksi kauniimpia omistamiani mekkoja ja olen siinä aikalailla samaa mieltä.

Tämä on sen mallinen mekko, että se sopii minun vartalolleni myös pitkänä versiona. Tavallisesti suosin lyhyempiä mekkoja, mutta koska tämä ei ole a-linjainen, vaan vyötärö tulee selkeästi esiin, en näytä Muumimammalta.

Kukkamekko kesäillassa - BMH - Big mamas home by Jenni Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Kaikki muu asussa onkin sitten tuttuja luottoasusteita. New Lookin beige laukku, joka on minulla lähes päivittäisessä käytössä. Sinne mahtuu kaikki tarvittava kameraa myöten, jonka vuoksi se on käytetyin laukkuni. Kengät ovat koko kesän käytetyimmät kengät, eli ihanat nahka-avokkaat, jotka sain käytettynä Katrin äidiltä. Korvakorut sain puolestaan syntymäpäivälahjaksi ystävältäni.

Hiuspinnit, joilla hiukseni pysyvät ”nutturalla” on Gauhar Helsingin omat pinnit. Sain ne niin ikään myös syntymäpäivälahjaksi. Minulla on on ollut ennenkin saman merkin pinnejä ja ne ovat kyllä todella hyviä.

Kukkamekko kesäillassa - BMH - Big mamas home by Jenni Kukkamekko kesäillassa - BMH - Big mamas home by Jenni

Me lähdetäänkin tästä koululaisen kanssa kampaajalle ja syömään. Illalla sitten vielä koulun tutustumisiltaan. <3

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Keltainen mekko

Hellepäivän asu

Kesämekko ja farkkutakki

33 vuotta!

Kukkamekko, farkkutakki ja magnoliapuu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *