Hae
Big mamas home

Behm Tavastialla ja bileasu

Viime viikonloppuna meni yksi eka kerta kumppanini kanssa. Käytiin ensimmäisellä keikalla yhdessä. Meidän musiikkimaut ovat melkoisen erilaiset ja minua ei saa tässä iässä festareille ei uhkailemalla, eikä hyvällä tahdolla, mitä kumppanini peräti mielellään harrastaa. Mutta sen sijaan tällainen klubikeikka on enemmän, kuin jees. Varsinkin, kun artistikin oli vielä aika hyvä.

Kumppanini oli ostanut minulle syntymäpäivälahjaksi liput Behmin keikalle, mikä oli super kiva yllätys. Kumppanini taitaa itse tietää Behmiltä tasan yhden kipaleen, joten tämä elämys oli ennen kaikkea minulle.

Behm Tavastialla ja bileasu - Paljettimekko - BMH - Big mamas home by Jenni Behm Tavastialla ja bileasu - Paljettimekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Mekko / H&M

Nahkatakki / ZALANDO

Kengät / NEW LOOK

Laukku / LINDEX

Korvakorut / SMILING DESIGN

Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Illlan bileasu oli paljettimekko, jonka ulkoiluttamista olen odottanut. Ja nyt kun päästiin mekon kanssa oikeasti tositoimiin, se on oikeasti täydellinen juhlamekko. Me tullaan käymään läpi vielä monet, monet juhlat. Tähän asti hieman epäilytti mekon pituus, mutta jos en ihan hirveästi pyllistele, se on täysin riittävä.

Nahkatakki toi rock’n rollia paljettien kaveriksi ja maiharit täydensivät lookin. Jos edellinen stailaus oli festareille, tämä oli kyllä ihan täydellinen klubikeikalle. Vaikuttajamedian kesäjuhlille, jonne minun oli myös tarkoitus pukea kyseinen mekko, olisin stailannut muun muassa korkokengillä, jolloin asun fiilis olisi ollut aivan eri.

Behm Tavastialla ja bileasu - Paljettimekko - BMH - Big mamas home by JenniBehm Tavastialla ja bileasu - Paljettimekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Korvakorut ovat Smiling Designin uniikkikappaleet. Malli itsestään löytyy Smiling Designin verkkokaupasta, mutta väritys on uniikki ja tehty käsityötapahtumaa varten. Rakastan näintä omiani.

Tämä asu oli siitäkin kätevä, että jos olisimme kumppanin kanssa joutuneet eroon toisistamme, hänen ei olisi tarvinnut muuta kuin etsiä ihmisdiscopalloa. 😀 Kuvat ovat muuten murun ottamia. Kyllä minä hänestä vielä itselleni kuvaajan koulutan.

Keikka ja Behm olivat molemmat aivan ihania. Ja koska hän on julkaissut vasta yhden levyn, niin oli sata varmaa, että ne omat lempibiisit esitetään kyseisellä keikalla. Hän tosin jää nyt keikkatauolle tekemään uutta levyä, joten ehkä me saadaan pian kuunnella uutta Behmiä.

– Jenni

 

KUVAT: Mun muru / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Kukkamekko ja nahkatakki

College ja shortsit

Hellepäivän asu

Tallinnanreissun asut ja mitä pakkasin mukaan

Kesämekko ja farkkutakki

2 kommenttia

  1. JaanaKoo kirjoitti:

    Wau mikä asu, otan tästä inspiraatioo! 🤩 Näytät ihan superhyvältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *