Hae
Big mamas home

Meiltä tulee podcast!

En osaa kertoa, kuinka innoissani olen juuri nyt. Me nimittäin teemme Erikan kanssa podcastin! Kuinka siistiä?! Podastit ovat olleet minulle suuri rakkaus viimeiset vuodet. Olen kuluttanut niitä järjettömiä määriä ja välillä tuntuu siltä, että voisin kuluttaa niitä vähän lisää. 
Big mamas home by Jenni S. Meiltä tulee podcast!

Haave omasta podcastista syntyi jo kun kuuntelin ensimmäisen podijakson kolme vuotta sitten. Ajattelin heti; ”Tätä minäkin haluan tehdä.” Meni kuitenkin kolme vuotta ennen, kuin tähän päädyttiin. Ensin kipuilin hetken sen kanssa, miten tällainen tavallinen pulliainen voi tehdä itse podcastin ilman kunnon välineitä tai taitoja. Seuraavaksi kipuilin sitä, kenen kanssa voisin lähteä tätä tekemään. Minä en osaisi höpöttää neljääkymmentä minuuttia mikkiin yksinään. Podastista tulisi ehdottomasti kiinnostavampi, kun tekisin sen jonkun muun kanssa. 
Lopulta Erika lupasi lähteä kokeilemaan tätä kanssani, mikä on ihan parasta. Se, että pääsen toteuttamaan unelmaani yhdessä bestikseni kanssa, tekee tästä entistä parempaa. 
Big mamas home by Jenni S. Meiltä tulee podcast!

Meidän podcastin nimi on Terapian tarpeessa. Ollaan saatu tähän mennessä kehuja ja naurun remakkaa. Nimi kuvaa meidän meininkiä kuulemma harvinaisen hyvin. Ei tulla käsikirjoittamaan podia liikaa, jotta meidän aitous ei kärsisi. Vähän toki mietitään jaksoja etukäteen, jotta niissä olisi edes jonkinlainen punainen lanka. 
Big mamas home by Jenni S. Meiltä tulee podcast!

Soundcloudissa on kuunneltavissa tällä hetkellä lyhyt introjakso, joka on tehty meidän koeäänityksessä. Yleisön pyynnöstä päätettiin laittaa se kaikkien kuunneltavaksi. Äänitetään tällä viikolla ensimmäiset täyspitkät jaksot ja toivottavasti voidaan laittaa ne mahdollisimman pian teille kuunteluun. Laitan teille tähän linkin kyseiseen jaksoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.