Hae
Big mamas home

Satisfyerin joulukalenteri

*Sisältää mainoslinkkejä

Kerroin teille aiemmin, että me tilattiin joulukuuta piristämään seksilelujoulukalenteri. En kuitenkaan kertonut vielä, mihin kalenteriin me lopulta päädyttiin. Mutta uskon, että osa teistä ehkä arvasi meidän päätyneen Satisfyer Premium kalenteriin.

Meidän tilaama kalenteri on ainakin Lykolla* jo loppuunmyyty. Satisfyerilta löytyy toinenkin joulukalenteri Satisfyer Deluxe Calendar*, jos jotakuta siellä kiinnostaa kyseisen valmistajan joulukalenterit.

Satisfyer kalenteri on tummansininen. Päälli pahvissa on kuusen muotoinen aukko, josta näkee osan pronssin värisistä luukuista. Ympärillä koristeena joulupalloja.

Miksi me päädyttiin lopulta Satisfyeriin?

Me käytiin läpi useampia aikuisten eroottisia joulukalentereita, mutta aika nopeasti oltiin kumpikin sitä mieltä, että Satisfyer kiinnostaa meitä eniten. Isona syynä miksi kallistuttiin isosti siihen suuntaan oli se, että luotetaan kumpikin kyseisen valmistajan laatuun. Minulla on Pro 2:sen* lisäksi myös muita leluja kyseiseltä brändiltä ja olen ollut nimenomaan tyytyväinen niihin.

Satisfyer kalenteri on tummansininen. Päälli pahvissa on kuusen muotoinen aukko, josta näkee osan pronssin värisistä luukuista.

Ajateltiin myös, että tässä kalenterissa 150 € hinta ja tuotteiden 800 € arvo on todennäköisesti kohdillaan. Mietittiin myös saman merkin edullisempaa kalenteria, mutta yksinkertaisesti tämän sisältö houkutteli meitä enemmän.

Meitä on täällä muuten kaksi erilaista joulukalenterin avaajaa. Minä olen sellainen äärimmäisen tunnollinen, luukku päivässä avaaja. Puolisoni on sen sijaan ehdotellut jo useamman kerran, kalenterin auki repimistä ja joulukalenterin aloittamista etukäteen. Toistaisempi minä olen kuitenkin pitänyt pääni tämän suhteen ja kalenteri odottaa joulukuun alkua.

Ajattelin, että tekisin myöhemmin postauksen siitä, oliko tällainen kalliimpi seksilelukalenteri hintansa väärtti. Kiinnostaisiko teitä sellainen postaus?

Terkuin,

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

En ollut saanut orgasmia kumppanin kanssa ennen kuin täytin 30

En ole koskaan…

Kun BDSM kiinnostaa

Eka kerta

Onko orgasmi edellytys hyvälle seksille

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *