Hae
Big mamas home

Vuoden 2020 luetuimmat

Palataan vielä hetkeksi vuoteen 2020, vaikka siihen ei halua varmaan kukaan palata. Ajattelin kuitenkin kirjoittaa siitä vielä muutaman postauksen verran. Joten koettakaa kestää. Ensimmäiseksi haluan jakaa kanssanne vuoden 2020 luetuimmat postaukset. Osa näistä yllätti minut utsenikin, mutta nämä kuusi postausta tiivistävät aika hyvin kuluneen vuoden pääkohdat; korona, muutto ja uupumus.

Big mamas home by Jenni S. - Vuoden 2020 luetuimmat Big mamas home by Jenni S. - Vuoden 2020 luetuimmat

Ihana lakkakakku

Tämä on ollut koko viime vuoden luetuin ja googlatuin postaus. Kun julkaisin reseptin, en ajatellut siitä tulevan näin suosittu. Toki olen iloinen, että niin moni on löytänyt tämän reseptin ja toivottavasti kokeillut sitä. Tämän lakkakakun salaisuus on tuotejuustotäytteen sisään kätkeytynyt hillosydän.

Koronapositiivinen

Positiivinen testitulos

Tämä oli koko vuoden pysäyttävin hetki. Toinen lapsistani sai Covid-19 positiivisen testituloksen, mikä sulki meidät kahdeksi viikoksi neljän seinän sisälle. Pidin karanteenin ajalta koronapäiväkirjaa. Aihe kiinnosti myös teitä, vaikak sainkin palautetta myös siitä, kannattaako tällaisesta aiheesta puhua ollenkaan. Koin kuitenkin tärkeäksi jakaa oma kokemus tilanteesta, vaikka me sairastettiinkin tauti lievänä versiona.

Me muutetaan

Minä olen puhunut muutosta ja uudesta kodista jo varmaan viimeiset kuusi vuotta. Tänä vuonna se sitten viimein tapahtui. Me muutimme lasten kanssa uuteen kotiin. Jälleen kerran en voi sanoa muuta kuin, että kaikelle on aikansa ja paikkansa. Tämä muutto tuli nimittäin aivan oikeaan paikkaan. Se on minulle ja tytöille kokonaan uusi alku.

Makuuhuoneen sängyllä

Uupumus

Uuvuin vuonna 2020 kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla neljän viikon kesäloma pelasti, mutta nyt loppusyksystä tunsin olevani umpikujassa. Olisin halunnut vain nukkua, eikä energiaa tuntunut riittävän oikein mihinkään. Ei edes mihinkään mielekkääseen. Siksi blogissakin oli harvinaisen hiljainen joulukuu.

Ensimmäiset kuvat uudesta kodista

Joulukuussa paljastin ensimmäiset kuvat meidän uudesta ihanasta kodista. Tässä vaiheessa se on jo näyttänyt kodilta, eikä pelkältä muuttokaaokselta. Olen kyllä pitänyt tästä kodista valtavasti, ihan alusta asti.

 

Tässä oli vuoden 2020 luetuimmat postaukset. Oliko joku näistä sinun suosikkisi tai muistatko jonkun näistä?

-Jenni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.