Hae
Big mamas home

Kesän viimeinen asu: Farkkutakki ja pitsitoppi

Uskallan väittää, että tämä on tämän kesän viimeinen asu. Ilmat ovat viilentyneet selkeästi ja ruska tekee kovaa vauhtia tuloaan, joten vaatteetkin on vaihtuneet syksyisempiin. Halusin kuitenkin julkaista vielä tämän kyseisen asun, ennen syksyisempiä.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kesän viimeinen asu - BMH - Big mamas home by Jenni

Takki / H&M

Toppi / H&M

Housut / H&M

Laukku / Lindex

Kengät / Secondhand

Korvakorut / Vorssa Ink

Kesän viimeinen asu - BMH - Big mamas home by Jenni Kesän viimeinen asu - BMH - Big mamas home by Jenni

Farkkutakki on ollut jo parin vuoden ajan lempitakkini kesällä. Pidän valtavasti tästä hieman oversize mallista. Kuljin nuorempana aina farkkutakissa. Tosin eri mallisessa, kuin tämä. Silloin farkkutakki oli minun juttuni. Se oli tosin aikaa ennen, kuin olin kokeillut nahkatakkia.

Farkkutakin alta löytyy yksi pitsitopeistani, sekä paperipussihousut. Kumpikin on jo useampia vuosia sitten hankittuja. Eli tässä asussa ei ole mukana mitään uutta. Vain vanhoja vaatekaappini helmiä. Korvakoruina ovat ikisuosikkini, Vorssa Inkin kuukorvikset. Kengät ovat ne Katrin äidin vanhat, joissa olen viipottanut menemään käytännössä koko kesän.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Minulla on ollut tänään todella rankka päivä. Minulla on tällä hetkellä todella kova päänsärky, joka on tullut puhtaasti itkemisestä. Avaan teille ajatuksia tähän liittyen, kun olen saanut ensin omat ajatukseni selkeytymään riittävästi. Nyt suuntaan kuitenkin sänkyyn ja nukkumaan. Toivon, että huomenna olisi jo vähän parempi päivä.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Musta ribbimekko

Kukkamekko, farkkutakki ja magnoliapuu

Vähän erilainen asu

Kirsikkapuiden katveessa

Collegehame

 

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kesän viimeinen asu - BMH - Big mamas home by Jenni Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *