Hae
Big mamas home

Äärimmäisen kiitollinen

someassistentti, someassari

Minun piti kirjoittaa tänään ihan toisesta aiheesta, mutta olen niin järjettömän kiitollinen kaikesta tapahtuneesta etten vain voi pysyä hiljaa. Lisäksi kaikki muu tuntuu juuri nyt merkityksettömältä, kun mielessä pyörii ihan muut kuviot.
Tiedättehän te sanonnan; Elämä kantaa. On ollut aikoja, jolloin jos en nyt inhonnut sitä, en ainakaan uskonut siihen. Viimeistään tänä syksynä olen korjannut asennettani tätä sanontaa kohtaan. Uskon, että kun on avoin, elämä voi antaa todella paljon.
someassistentti, someassari

Onni matkassa

Olen puhunut lähipiirilleni jo ennen viimeisintä raskautta, että kaipaan työn saralla jotain uutta. Olen ollut viisi vuotta samassa työssä, joka ei tarjoa minulle kummoisiakaan haasteita tai etenemismahdollisuuksia. Ajattelin, että äitiysloman loppupuolella on hyvä hetki etsiä töitä rauhassa. Ennen Little E:n syntymää minulla jäivät lähihoitajan opinnot kesken, mutta tällä taloustilanteella en ajatellut opiskelun olevan mahdollista. Opiskelujen viimeistely ei käynyt siis mielessäkään.
Sitten täysin sattumalta, kun olin aloitellut työnhakua, minulle tarjottiin mahdollisuutta viedä opintoni loppuun. Se tapahtui, kun olin vienyt Little E:n hoitoon ja palaamassa beben kanssa kotiin. En uskalla hurrata ennen, kuin nimet on paperissa, mutta just nyt näyttää todella hyvältä. Kerron tästä teille tarkemmin, kun kaikki on selvää. Opiskelusta riittäisi muutenkin juttua kokonaisen postauksen verran.
someassistentti, someassari
Lisäksi minulle ja meille on tarjottu viime aikoina apua monessa kohtaan. Juuri nyt uskon vakaasti ihmisten hyvyyteen, mikä on aivan käsittämättömän hienoa. Jokainen tarvitsee apua joskus, enkä voisi olla kiitollisempi siitä.
Kaiken lisäksi tuntuu siltä, että oikea apu on vain löytänyt meidät, täysin pyytämättä. Uskomatonta, miten hyviä ja oikeita asioita vain tapahtuu, kun pysyy avoimena. Uskon yhä vahvemmin siihen, että itse voi houkutella luokseen haluamiaan asioita. Täytynee päivittää oma aarrekartta.
Sen lisäksi minulle esitettiin mielettömän hyvä idea, jota lähden kokeilemaan ja miettimään. Lähden tarjoamaan bloggaajille ja muille vaikuttajille someassistentti palveluita niihin tehtäviin, joihin heidän oma aikansa ei riitä. Asiakkaista ei ilmeisesti ole pulaa, jahka vain löydän heidät. Ilmeisesti monella tämän alan ihmisellä on tarvetta apukäsille.
Olen aiemmin miettinyt, että voisin hakea jollekin bloggaajalle assariksi, mutta siinä vaiheessa työn pitäisi olla kokopäiväistä. Mutta kokopäiväisen assarin palkkaaminen on todella kallista. Mutta jos laskutan omalla y-tunnuksella, moni ongelma poistuu. Voisin ottaa itselleni niin vakkariasiakkaita, kuin yksittäisiä keikkojakin.
Nyt jo näyttää todella hyvältä.  Odotan todella innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan!
Huomenna alkavat muuten Habitaren sisustusmessut, joita on odotettu jo pitkään. Sen lisäksi minun pitäisi esitellä teille yksi aivan ihana ravintola. ♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.