Hae
Big mamas home

2019 luetuimmat postaukset

Taas yksi vuosi lähenee loppuaan ja on aika katsoa taakse päin, mitä on tullut tehtyä. Ensimmäiseksi ajattelin kertoa teille, mikä teitä on kiinnostanut eniten. Tässä blogini tämän vuoden kuusi luetuinta juttua.

Big mamas home by Jenni S. 2019 luetuimmat postaukset

Big mamas home by Jenni S. 2019 luetuimmat postaukset

Fysioterapeutin tarkastuksessa – Huoli lapsen kehityksestä

Me kävimme esikoisen kanssa alkuvuodesta fysioterapeutin tarkastuksessa, kun neuvolassa oli herännyt huoli hänen kehityksestään. Huoli ei ollut alun alkaenkaan kovin iso, mutta minulla on ollut tyttöjen kohdalla periaatteena; Parempi katsoa, kuin katua. Kirjoitin käynnistä ja sen syistä blogiin ja aihe on selvästi kiinnostanut teitä.

Big mamas home by Jenni S. 2019 luetuimmat postaukset

Big mamas home by Jenni S. 2019 luetuimmat postaukset

Viikkokatsaus: Tunteet pinnassa 

Minua ei oikeastaan yllätä, että Viikkokatsaus nousee kymmenen luetuimman postauksen joukkoon. Tiedän, että te tykkäätte näistä ja olen monesti miettinyt sitä, että haluaisin kirjoittaa näitä säännöllisesti. Ensin minun täytyisi kuitenkin löytää jo tavalliselle bloggaamiselle säännöllinen tahti. Haluan kuitenkin sanoa etten ole unohtanut tätä postaussarjaa ja tiedän, että te pidätte siitä.

Big mamas home by Jenni S. 2019 luetuimmat postaukset

Big mamas home by Jenni S. 2019 luetuimmat postaukset

Hyvä perusmekko Nansolta

Esittelen postauksessa yhden lempivaatteistani ja ihmettelen, miten asupostaukseni ovat jatkuvasti suosituimpien joukossa. Metsästän edelleen Nanson vaatteita käytettynä, mutta olen alkanut miettiä pitäisikö satsata myös johonkin uuteen vaatteeseen. Minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa merkin vaatteista, joten satsaus olisi kannattava.

Big mamas home by Jenni S. 2019 luetuimmat postaukset

Big mamas home by Jenni S. 2019 luetuimmat postaukset

Asiaa kiharoista ja mitä mieltä olen Curly Girl metodista

Curly Girl metodi on ollut varmasti tämän vuoden isoimpia juttuja. Siitä puhuivat kaikki, myös minä. Henkilökohtaisesti CG ei ollut itselleni mikään iso juttu. Kirjoitin siitä, kuinka olen vuosia opetellut hoitamaan hiuksiani oikein ja olen tehnyt jo ennestään juttuja, joita metodi suosittelee. Näin ollen tämä kaikki ei ollut minulle kovin iso juttu.

Big mamas home by Jenni S. 2019 luetuimmat postaukset

Big mamas home by Jenni S. 2019 luetuimmat postaukset

Kuka jää kotiin sairaan lapsen kanssa?

Tuskastuneena pahimpaan flunssakauteen kirjoitin postauksen, jossa pohdin sitä kuka jää kotiin sairaan lapsen kanssa. Me pyrimme hoitamaan homman 50/50, vaikka se aiheuttaa välillä kaksihaaraisia. Tämä herätti kanavissani hyvää keskustelua ja oli mukavaa kuulla, miten te muut olette ratkaisseet dilemman.

Big mamas home by Jenni S. 2019 luetuimmat postaukset

Tauko

Kesällä minulla tuli monessa suhteessa seinä vastaan ja ilmoitin pitäväni tauon bloggaamisesta. En ole missään vaiheessa peitellyt sitä, etteikö kulunut vuosi olisi ollut äärimmäisen rankka. Samoin olen puhunut siitä, miten olen ensimmäistä kertaa, koko blogiurani aikana, asettanut oman hyvinvointini kirjoittamisen edelle. Tämä tauko oli ensimmäinen askel sillä tiellä ja ilokseni otitte sen silloin vastaan todella hyvin. Kiitos siitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.