Hae
Big mamas home

Kuusivuotiaan Pókemon synttärit

Tässä pieni raportti kuusivuotiaan Pókemon synttäreistä. Meillä lapset ovat saaneet joka vuosi valita juhliinsa teeman ja tällä kertaa eskarilainen valitsi Pókemonit, jotka ovat olleet lemppareita nyt jo pidemmän aikaa. Suosikki pókemon on ollut muun muassa Pikachu, joka otettiin mukaan koristeluun. Ostin muutamat teemakoristeet ja muuten käytettiin sitten luovuutta.

Koristelu

Mennään tosi usein aika minimaalisilla koristeilla. Ostan yleensä teeman mukaan lautaset, kupit, lautasliinat ja ilmapalloja. Tällä kertaa löydettiin myös muutamat kivat Pókemon jutut, jotka haluttiin sitten ostaa täydentämään teemaa. Kattokoristeet, viiri ja konfetti ovat sellaisia, että ajateltiin myydä ne eteenpäi Torissa, jolloin joku muukin pieni Pókemon-fani hyötyisi niistä ja ne eivät menisi kertakäytön jälkeen roskiin.

Näiden lisäksi valittiin keltaisia ja sinisiä ilmapalloja, keltaisia mukeja ja lautasia, sekä sinisiä lautasliinoja. Mukeihin mies ja lapsi taiteilivat pikachun naaman, jolloin niistä tuli entistä paremmin teemaan sopivat.

Tarjoulut

Tarjoilut tehtiin taas itse. Kakku oli juhlakalun toiveesta suklaakakku. Sen lisäksi tehtiin red velvet-muffinsseja, helppo juustokakku, tacopiirakka ja tomaatti, mozarellapiirakka. Lisäksi oli karkkia ja sipsiä. Muffinssit päällystin kerma-tuorejuusto kuorruttella ja muotoilin niistä tarjottimelle poke-palloja teemaan sopivasti.

Juhlat olivat onnistuneet. Saatiin nähdä rakkaita ihmisiä. Olen ehkä eniten iloinen siitä, että myös miehen perhe ja ystävät ovat tulleet osaksi meidän perheen arkea ja juhlaa. Se on ihanaa. Lapsillakaan ei voi olla liikaa tärkeitä ja turvallisia aikuisia elämässään. Eiköhän me kaikki tiedetä, että joskus on helpompaa puhua jollekin toiselle aikuiselle, kuin omalle vanhemmalleen.

Seuraavaksi järjestetään sitten juhlia yksisarviset-teemalla. Esikoinen täyttää kahdeksan joulukuussa, mutta juhlimme hänen synttäreitään tammikuun puolella. Pinnailen parhaillaan ideoita Pinterestiin.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Pókemon-kakku kuusivuotiaan synttäreille

Puolison ensimmäinen isänpäivä

Kastejuhlan kukat ja pari vinkkiä koristeluun

Täytekakku mustikka- ja valkosuklaa täytteellä

Vihreässä mekossa ja kukkaseppeleessä ristiäisiin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *