Hae
Big mamas home

4 x tämän kevään asua

Ostin itselleni tänä keväänä kokovartalopeilin. Tiedättekö, kuinka ärsyttävää on yrittää tiirata vessan peilikaapin ovesta sitä, miltä vaatteet näyttävät päällä? Todella ärsyttävää. Kun sain peilin hankittua, aloin jakamaan myös nopeita, peilin kautta kuvattuja asukuvia Instagramin stooreissa ja niistä te olette tykänneet. Kiitos kaikille, jotka olette laittaneet viestiä minulle niistä. Palautetta on aina ihanaa saada. Nyt jaan näitä kevään aikana otettuja asuja tänne blogin puolelle tällä tavalla. Mikä asu on suosikkisi?

Kuten tiedätte, oma tyylini on enemmän neutraali, klassinen ja vähän boheemi, kuin mitenkään räväkkä tai värikäs. Ihailen sellaisia vaikuttajia, kuten Veera, joka uskaltaa pukeutua räväkästi, mutta itse en vain ole sellainen. Mutta olen varma, että minun hillitymmälle tyylilleni on omat seuraajansa.

Kevät asut

Pluskokoisten muoti - Big mamas home by Jenni

4 tämän kevään asua - Big mamas home by Jenni

Farkkutakki / Neule / Farkut

Tätä vaalea farkkutakki + vaaleat farkut yhdistelmää olen käyttänyt tänä keväänä paljon. Ja kun sanon paljon, tarkoitan PALJON. Olen käyttänyt farkkutakkia viimeksi yläasteella, joten tässähän tuntee itsensä melkein nuoreksi taas. Farkkutakki on H&M:n plusmallistoa. Musta neule on sellainen tosi ohut, eikä todellakaan viileämpiä päiviä varten. Mutta lämpimällä ilmalla tämä on tosi kiva ja rento asu. Värit ovat tosi klassisia, eivätkä riitele keskenään. Kenkinä olen käyttänyt valkoisia nahka Conversejani tai mustia nilkkureita.

Pluskokoisten muoti - Big mamas home by Jenni

Harva neule / Toppi / Farkut

Tämä harva neulepusero on aivan ihana. Se on mukava ja löysä. Pidän sitä paljon varsinkin kotona. Kesällä tämä suojaa todennäköisesti tehokkaasti auringolta, olematta kuuma. Tämä kuitenkin melkein vaatii alleen jotain muuta, kuin pelkät rintaliivit. Vaikka olenkin pukeutunut viimeaikoina yhä rohkeammin, niin silti pukisin tämän alle jonkun kevyen topin. Neuleen löysi Sheiniltä Curve-mallistosta. Farkut puolestaan ovat H&M:ltä.

Treffiasu - Pluskokoisten muoti - Big mamas home by Jenni

Pitsitoppi / Paitapusero / Farkut

Näin pukeuduin eräille treffeille, riittävän rennosti, mutta paita toi asuun hieman sitä jotain lisää. Lisäksi pääsin yhdistämään tähän toisen noista pitsitopeista, joita olen täälläkin hehkuttanut. Tämä toimi minusta myös hyvin tämän kyseisen paidan kanssa, jonka kaula-aukko olisi ollut ilman ehkä liiankin syvä. Rennoille treffeille halusin valita farkut, mutta ihan hyvin mustat paperipussihousuni olisivat toimineet.

4 tämän kevään asua - Big mamas home by jenni

Liehuke / Pitsitoppi / Farkut

”Äiti, sinä näytätä ihan kuningattarelta”, totesi toinen tyttäristäni. Ilmeisesti tämä hulmuava liehuke, toi hänelle mieleen Elsa-kuningattaren viitan. Mutta, mitä olisi kesä ilman liehukkeita. Löysin tämän kyseisen vaatekappaleen Sheiniltä, enkä malta odottaa, että pääsen käyttämään tätä kunnolla ilmojen lämmetessä. Pitsitopin olen ostanut jo ainakin vuosi sitten H&M:ltä, mutta muistin sen olemassaolon taas, kun löysin sen kaapin pohjalta.

-Jenni

 

Lue myös

Yhdet housut, viisi asua

Kuukauden suosikit x 3

Syystyylini

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.