Hae
Big mamas home

Arkikuva 3/52

Viikon arkikuva, vähän myöhässä. Pahoitteluni siitä. Minulla oli loppuviikosta lieviä ongelmia kirjoittamisen kansssa, jonka jalkoihin arkikuvahaaste hieman jäi. Mutta tässä on teille se viikon arkikuva.

Viime viikolla sain kylään yläasteaikaisen ystäväni, joka on myös raskaana. Leivoin aamulla niin peltileipää, kuin mustikkapiirakkaa. Oli super ihanaa istuutua alas ystävän kanssa alas ja vaihtaa kuulumisia. Sekä puhua raskaudesta. Tuntuu uskomattomalta, että kaikkien vuosien ja käänteiden jälkeen me ollaan raskaana yhtä aikaa. Hän on minua vähän pidemmällä raskaudessa, mutta silti.

Pakko sanoa, että mustikkapiirakka oli kyllä todella onnistunut. Tein pitkästä, pitkästä aikaa myös pohjan itse, kun yleensä hyödynnän valmiita pohjia. Lisäsin pohjaan hieman kaardemummaa, mikä toi piirakkaan todella kivan lisän. Piirakka upposi niin ystävälleni, kuin muillekin perheenjäsenille. Minulle ei makea uppoa enää ihan niin hyvin kuin ennen raskautta. Ennemmin syön kaikkea raikasta ja kirpeää, kuten vaikka verigreippejä ja marjoja. Onneksi sitruskausi on tällä hetkellä parhaimmillaan.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

10 kuvaa välipäiviltä

Meidän joulu 2022

Tuomaan markkinat perheen kanssa

Viime aikoina

Terveisiä sairastuvalta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *