Hae
Big mamas home

Erään podcastin kunniaksi: Perjantain parhaat

Noora H, Noora K, Perjatain parhaat, podcast,
Kuva: Pinja Tuominen | Editointi: Minä
Ihan vain, koska Noora H ja Noora K tekivät yllättävä paluun Perjantain parhaat-podcastin muodossa, ajatteli listata muutamat omat perjantain parhaani.
Noora H, Noora K, Perjatain parhaat, podcast,
Paras podcast on tietysti Noorien Perjantain parhaat. Ihanaa saada teidät takaisin. Noorien podcast oli aikanaan ensimmäinen podi, jota lähdin kuuntelemaan. Nyt, kuten tiedätte, olen täysi hurahtanut podcasteihin. Todella ihanaa kuunnella taas Noorien ääntä. Heiltähän löytyy myös fb-ryhmä.
Noora H, Noora K, Perjatain parhaat, podcast,
Tämän kuun Kaksplussassa on ihana juttu, jossa annetaan lastentyylivinkkejä. Tämä kuu tyyli-ikoineina ovat Ruotsin pienet kruunupäät. Minä ihastelen suunnattomasti näiden pienten prinssien ja prinsessojen tyylejä, joten juttu kolahti itseeni ihan kympillä.
Noora H, Noora K, Perjatain parhaat, podcast,
Tällä viikolla vietettiin korvapuustipäivää. Aluksi näytti vähän siltä, että pullat jää siltä päivältä syömättä, mutta sitten esikoisemme yllättikin. He olivat leiponeet hoidossa korvapuusteja ja hoitorepusta löytyi pussillinen tyttäremme itse tekemiä pullia. Vähänkö ihanaa.
Noora H, Noora K, Perjatain parhaat, podcast,
Olen kova Underworld-leffojen fani. Ihmissusien ja vampyyrien välisestä sodasta kertovassa actionleffasarjassa on useampi osa ja niistä uusin (olisiko se viides) löytyy nyt Netflixistä. Blood Wars on uskollinen muulle tuotannolle. Elokuvat menevät kuitenkin koko ajan syvemmälle ja syvemmälle. Jokaisessa elokuvassa on jotain uutta ja juonet ovat mielenkiitoisia.
Noora H, Noora K, Perjatain parhaat, podcast,
Viikon paras sarja puolestaan on maikkarilla alkanut Ex-onnellisten toinen tuotantokausi. Me seurattiin sarjaa jo ekalla kaudella suurella innolla. Olemme mieheni kanssa suomalaisen draaman faneja.
Noora H, Noora K, Perjatain parhaat, podcast,
Kuva: Pinja Tuominen | Editointi: Minä
Paras juttu koko viikossa oli se, että ehdimme nähdä Pinjan kanssa pitkästä, pitkästä aikaa. Työt ja arki häiritsevät hieman näkemistämme, mutta meidän on ehdottomasti yritettävä nähdä useammin. Meillä on aina niin kivaa yhdessä, että ei tosikaan. Meitä ei meinannut saada lähtemään pressitilaisuudesta kulumallakaan ja ehdimme ottamaan vielä asukuvatkin.
Oli miten oli. Ihanaa, kun Noorat päättivät vielä lähteä mukaan näihin podcasthommiin. Odotan innolla, mitä tulema pitää. Omat perjantaisuunnitelmat ovat tältä osin selvät, mitä tulevaisuuteen tulee.
Ihanaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.