Hae
Big mamas home

Pullakahvit korvissa ja uudet kengät

*Sisältää mainoslinkkejä

Täällä vietetään viimeistä yhteistä hiihtoloma-aamua koko porukalla. Kaksi isompaa lasta lähtee illalla toiseen kotiin. Vähän on taas haikea fiilis. Ollaan vietetty yhdessä aikaa aika tiiviisti, mikä on ollut ihanaa. Vauva varsinkin on nauttinut saamastaan huomiosta täysin rinnoin. Sanoinkin, että hän on varsinainen koko perheen lellikki tällä hetkellä.

Postauksen kuvat ovat muuten Toten ottamia. Pakko kehua sitä, miten hän on kehittynyt ihan valtavasti kuvaamisen kanssa. Vaikka ei olla ihan heti lopettamassa Katrin kanssa tekemistä, niin Totte on ollut kyllä isoksi avuksi tässä meidän parin kuukauden kuvaustauolla.

 

Pipo / H&M

Takki / H&M

Huivi / H&M

Neule / H&M

Farkut / H&M

Kengät / Ellos*

Korvakorut / Design by Kieto

 

Pakko kertoa jotain näiden kuvien farkuista. Kyseiset farkut on minulle liian isot. Itse ainakin näen sen kuvista. Tilasin nämä tänä talvena, kun minusta tuntui ettei mitkään ennen raskautta ostetuista housuista istuneet päälle miellyttävästi. Minulla on ollut muutenkin hieman haasteita kehosuhteeni kanssa tämän viimeisimmän raskauden jälkeen. Joten ahdistuspäissäni tilasin itselleni tavallista kokoani isommat farkut, koska omasta mielestäni ”tarvitsin edes yhdet sopivan kokoiset housut”. No, nämä olivat tosiaan lopulta liian isot. Olen kuitenkin käyttänyt näitä sen jälkeen silloin tällöin. Tämä ei kuitenkaan ollut niitä fiksuimpia ostoksiani.

Pullakahvit korviksina

Tässä asussa parasta ovat ehdottomasti korvakorut. Sain nämä Design by Kieto Sumppi ja puusti-korvakorut Totelta osana joulukalenteriani. Olen haaveillut näistä kyseisistä koruista yli vuoden ja nämä ovat juuri niin ihanat, kuin ajattelin. Siis minähän rakastan pullaa. Lempi leivonnaiseni on pulla. Yleensä muiden leipomana, kun en ole siinä itse kovin hyvä. Suosikkejani on ihan perinteinen korvapuusti ja Gateaun pistaasisolmu. Ja minut tuntevat tietävät, että suorastaan elän kahvilla. Tämän vuoksi koen, että pullkahvi korvakorut ovat kuin minulle tehdyt.

Kengät

Minulla on uudet kengät. Jouduin luopumaan edellisistä korkonilkkureistani syksyllä, koska niissä oli pohjassa reikä ja ne hörppäsivät vettä sisään heti. Korolliset nilkkurit ovat kuitenkin lempi mallini kengissä, joten halusin löytää uudet. Bongasin nämä Elloksen nilkkurit Moumou Iinan somesta ja ihastuin näihin heti. Näissä on samaa fiilistä, kuin maihareissa, mutta silti ne ovat aivan erilaiset. Olen käyttänyt näitä lähes päivittäin siitä asti kun sain nämä.

Olen äärimmäisen pihi ostamaan kenkiä. Mikä on jopa vähän hölmöä, kun miettii kuinka paljon olemme jaloillamme ja kuinka tärkeät hyvät kengät ovat meille. Tämä on jotain jossa ei ehkä oikeasti kannattaisi pihistellä.

Tämän postauksen kirjoittamiseen meni lopulta kaksi päivää, kun meidän vauva tuli kipeäksi. Mutta sitä tämä vauva-arki on. Viime yönä mun ylä- ja alaluomi vain tervehtivät toisiaan ohimennen ja tänään oisin tarvinut kofeiinitiputuksen hereillä pysymiseen. Kuulostaako yhtään tutulta?

-Jenni

 

KUVAT: Totte / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Helmikuun hyvinvointitavoitteita

Asu joka meinasi jäädä julkaisematta

Neule joka jäi mieleen

Kylmien päivien arkiasu – Neuletakki ja legginssit

Pakkaspäiviä

Yksi kommentti

  1. Milla / https://www.moonshapedlittlebox.fi/ kirjoitti:

    Kauniit korvikset ja kengät ovat ihanan klassiset! 🙂 Kengistä ei tosiaan pitäisi säästää ja hyvä olisi olla useammat, joita vaihtelisi silloin tällöin. Kenkien pitäisi antaa levätä aina käyttöjen välissä, että käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä, mut kieltämättä välillä unohtuu itselläkin… Kenkien laadussa eron huomasi todella helposti, kun aloin panostamaan kenkiin enemmän – varsinkin korkokengät ja maiharit ovat niiiiin paljon paremmat jalassa, kun materiaalit ja lesti ovat oikeanlaiset! ^^ <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *