Hae
Big mamas home

Kasvisruokaa äitien resepteillä

*Sisältää mainoslinkkejä

KIRJA SAATU PR-LAHJANA**

Kerroinkin, että pääsin pitkästä aikaa osallistumaan PR-tilaisuuteen. Kyseessä oli Syömään! Äitien tekemää kasvisruokaa *- keittokirjan julkaisutilaisuus Cozy Pudlishingin showroomilla. Oli aivan ihanaa päästä osallistumaan pitkästä aikaa julkiseen tilaisuuteen ja Cozy Publishinginin showroom oli todella kaunis tila.

Cozy Publishing - BMH - Big mamas home by Jenni Cozy Publishing - BMH - Big mamas home by Jenni Cozy Publishing - BMH - Big mamas home by Jenni Cozy Publishing - BMH - Big mamas home by Jenni

Kasvisruokaa äitien resepteillä

Syömään! kirjan takana on peräti kolmetoista äitiä! 12 äitiä on antanut reseptinsä tälle kirjalle ja Lotta Lahti on koonnut ne yksien kansien väliin. Kirjassa puhutaan siitä, että kasvisten syömisestä ei tarvitse nostaa numeroa. Se on helppoa ja vaivatonta ja jokainen lihaton ateria on askeleen lähempänä terveellisempää maailmaa.

Pidän kirjan sanomasta. Me ollaan sellainen kana ja kala painotteinen perhe (toki jääkaapista löytyy tasaisin väliajoin myös niitä jauhelihapaketteja). Haluan lisätä kasvisruokaa meidän perheen ateriarytmiin ja viimeisten vuosien aikan olen onnistunut siinä aika hyvin. Mutta petrattavaa löytyy vielä. Sen lisäksi burnoutin aikana ja jälkeen on ollut ihan liian helppoa turvautua siihen maailman parhaaseen ja helpoimpaan jauhelihakastikkeeseen, jonka lapset varmasti myös lusikoivat lautasiltaan. Nyt olen löytämässä uudelleen omaa kokkausintoani ja kokeilunhaluani, kun energia ei mene enää pelkkään selviytymiseen. Tämä kirja oli hyvä sysäys myös kasvisruokien kokeiluun. Nyt ollaan tehty muutakin kuin sitä meidän vakiota, eli kesäkurpitsapastaa.

Aamiainen - BMH - Big mamas home by Jenni Syömään! Äitien tekemää kasvisruokaa - BMH - Big mamas home by Jenni Cozy Publishing - BMH - Big mamas home by Jenni Cozy Publishing - BMH - Big mamas home by Jenni

Jokainen reseptinsä kirjaan antanut äiti myös esitellään kirjan sivuilla. Se tekee kirjasta heti paljon persoonallisemman. Äitien joukosta löytyy toimittajia, vaikuttajia, suurtalouskeittiön kokkeja ja isoäiti. Yhdistävä tekijä on ollut, että kaikki suhtautuvat ruokaan ehkä keskimääräistä intohimoisemmin. Koko perheen ruokahuolto on jotain sellaista, mikä vaatii aikaa, vaivaa ja aimo annoksen luovuutta. Kiitokseksi siitä tulee melko monesti niitä soraääniä. Omat lapseni ovat tällä hetkellä ruuan suhteen aivan äärimmäisen valikoivia. Olen kuullut heiltä yhtä jos toista arviota ruuistani.

Syömään! Äitien tekemää kasvisruokaa - BMH - Big mamas home by Jenni Cozy Publishing - BMH - Big mamas home by Jenni

Sain kyseisen kirjan tilaisuudesta itselleni lahjaksi ja joitain reseptejä olen jo kokeillut. Aion jakaa pian yhden kokeilun teidän kanssannekin, sillä se oli todella hyvä. Haluan myös itse rohkaista teitä kokkaamaan kasvisruokaa, koska se on kaukana niistä vähän pehmeistä koulun kasvispihveistä, jotka eivät varsinaisesti houkutelleet kasvisruuan pariin.

Kirjojen ohjeet ovat selkeitä ja hyviä. Ne on helppo muuntaa myös kokonaan vegaanisiksi. Kirja on myös aivan äärettömän kaunis, mikä on Cozy Publishinginin tavaramerkki. Minulla kaikki Cozyn kirjat ovat esillä juuri siksi, että ne ovat niin kauniita.

Kirja löytyy jo muun muassa Adlibriksen verkkokaupasta*.

-Jenni

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Murokeksit – Helppo resepti lasten kanssa

Paprikkainen kasvissosekeitto

Ilta Strinbergillä

Yhdessä syömisestä ja herkullinen tortillavuoka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *