Hae
Big mamas home

Kauan etsitty vekkihame

Olen pahoillani. Teillä varmaan tursuaa korvista nämä kirppislöydöt. Mutta tämä on itseasiassa viimeinen laatuaan tässä vaiheessa. Ja kyseessä on siis unelmieni vekkihame, jota olen ehtinyt etsimään varmaan pari vuotta. En ole raaskinut ostaa tätä uutena, joten etsin ennemmin käytettynä. Vähän aikaa tätä sai tosiaan etsiä, mutta se kannatti. Olen niin tyytyväinen kun löysin tämän viimein.

Kirppistelyssä on välillä vähän vaikeaa, jos etsii jotain tiettyä. Sitä saattaa joutua etsimään aika kauan. Mutta se tunne, kun löytää etsimänsä, on todella tyydyttävä.

Jenni seisoo keskellä aurinkoista katua. Hänellä on päällään musta vekkihame ja hän hymyilee. Jenni seisoo keskellä katua, sivuttain kameraa kohti. Hän hymyilee. Vekkihame heilahtaa hieman.

Takki / Zalando

Paita / Second hand (Zadaa)

Hame / Second hand (Zadaa)

Käsilaukku / New Look

Kengät / Second hand (Zadaa)

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Kyseinen vekkihame on ollut jo jonkinaikaa pinnalla ja olen myös itse ihastunut siihen. Hame on aika paksua kangasta. Vekit pysyvät tosi hyvin muodossaan. Vekkien ansiosta hame liikkuu ja laskeutuu tosi kauniisti. Minulla ei yksinkertaisesti ole mitään pahaa sanottavaa tästä hameesta. Täydellinen hame, josta maksoin käytettynä 10 €. Ihan loistava löytö.

Olen käyttänyt tätä koko syksyn osana todella monia asuja ja tämä on oikeasti todella monikäyttöinen hame. Sen kanssa sopii myös yhdet jos toisetkin kengistäni. Kuten nämä ruskeat nilkkurit.

Kauan etsitty vekkihame - BMH - Big mamas home by Jenni Kauan etsitty vekkihame - BMH - Big mamas home by Jenni

Paidan ostin itseasiassa samalta myyjältä Zadaasta. Se on tosi kiva Zizzin paita. Siinä on juuri oikeanlainen kaula-aukko, josta tykään. Näissä kuvissa sitä ei valitettavasti takin vuoksi näy, mutta näissä on myös tosi kivat yksityiskohdat hartioissa ja hihoissa. Katsotaan, jos saan joskus napattua sopivat kuvat myös myös niistä.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kauan etsitty vekkihame - BMH - Big mamas home by Jenni

Nyt olen tehnyt viimeaikoina kirppislöytöjä lapsille. Löysin muun muassa Kidialta kuopukselle todella hyväkuntoisen Popin toppatakin ensi talveksi, mistä olen todella innoissani. Aiemmin löysin esikoiselle Gugguun ja Kaikon mekot arkikäyttöön. Hän rakastaa mekkoja ja etsin mielelläni hänelle mekkoja, jotka sopivat myös koulussa käytettäväksi.

Mikä on ollut sinun viimeisin kirppislöytösi? Käytkö ylipäätään kirppiksillä?

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Second hand löytö: Papun neulemekko

Taas yksi kukkamekko ja nahkatakki (Syksy kirsikkapuistossa)

Sateenkaaria

Nahkatakkikelit

Täydellinen neuletakki

 

Kauan etsitty vekkihame - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kauan etsitty vekkihame - BMH - Big mamas home by Jenni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *