Hae
Big mamas home

Hyggeillään

*Yhteistyössä Jysk.
 
hygge, syksy, olohuone, sisustus, Jysk, citymyymälä,

 

Minä olen usein jo elokuussa toinen jalka syksyn puolella. Tummat värit, pehmeät materiaalit, kynttilät ja villasukat houkuttelevat ja pumpkin spice latte maistuu jo kielellä. Instagramkuviin on ilmestynyt hastagit #hygge ja #myhyggehome. Mikään ei houkuttele niin, kuin sohvannurkka, torkkupeitto ja Netflix. Varsinkin, kun illat alkavat olla jo pimeitä ja melkoisen viileitä. Bebekin on siirtynyt iltaunilleen sisätiloihin, vaikka nukahtaakin edelleen parhaiten rattaisiin.
hygge, syksy, olohuone, sisustus, Jysk, citymyymälä,
Minä olen kaikin puolin koti-ihminen. Viihdyn kotona paremmin, kuin iltariennoissa. Syksyisin tämä ainoastaan korostuu. Olen itse asiassa pannut merkille, että syksyhän on koti-ihmisen parasta aikaa. Sen sijaan, että kiroaisin märkiä sukkia, vedän jalkaani villasukat ja sytytän mäntymetsältä tuoksuvan kynttilän.
hygge, syksy, olohuone, sisustus, Jysk, citymyymälä,

Jysk ja syksy

Syksyisin kodista haluaa rakentaa sellaisen mukavan, tunnelmallisen pesän, jossa viihtyy. Keväisin ja kesäisin käytän sisustuksessa mieluiten puuvillaisia, pellavaisia ja kanvastekstiilejä. Syksyn tullen, meidän sohvalle tulee samettia, sekä muhkeita, lämpimiä torkkupeittoja. Sisustuksen värit tummuvat vaaleasta ja hiekasta mustaan, sekä harmaisiin.
Kanssani melko samoilla linjoilla on Jysk.
hygge, syksy, olohuone, sisustus, Jysk, citymyymälä,
 
Tuo kaunis kynttilälyhty ja sohvan pyöreä samettityyny ovat löytöjäni Jyskistä.
Jysk on avannut nyt Foorumin ja Itiksen kauppakeskuksiin uuden konseptin Cityliikkeet. Olin tutustumassa viime viikolla Foorumin liiketiloihin Jyskin ja Akvamariini PR:n kutsumana ja täytyy sanoa, että olen yhä aivan haltioissani. Ellei oven yläpuolella olisi lukenut koiran kokoisin kirjaimin Jysk, en olisi kauppaa siksi tunnistanut.
Tähän mennessä peri skandinavinen ja moderni Jysk ei ole tarjonnut minulle juurikaan vaihtoehtoja. Mutta tämän uuden citymyymälän VIP-avajaisissa meinasi minultakin lähteä sisustusmopo kädestä. Valikoima on laajentunut niin paljon, että voin väittää siellä olevan nyt jokaiselle jotakin. Ystäväni, jonka sisustustyyli on skandinavisen moderni, boheemilla tvistillä oli ihan yhtä haltioissaan, kuin minä.
hygge, syksy, olohuone, sisustus, Jysk, citymyymälä,
Valikoima koostuu kolmesta kantavasta teemasta, jotka ovat leikkisä Creative Mind, luonnonläheinen Human Nature ja skandinaviseen minimalismiin perustuva The Thinker. En osaa kylliksi korostaa sitä, millaisen vaikutuksen tämä uusi liike ja konsepti minuun teki. Sen verran ison ainakin, että kirjoitan tässä näppäimistö sauhuten fiiliksitäni, ilman velvoitetta julkaista mitään.
Käykää ihmeessä vierailemassa myymälöissä, jotka ovat jo auki. Liikkeet ovat ihana elämys. Ja keittäkää teetä, nauttikaa kynttilöistä, Netflixistä ja hyggeilystä. Pumpkin spice latte-kausi on pian täällä!
Ihanaa alkavaa syksyä. #hygge

xx
Jenni S.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.