Hae
Big mamas home

Syyslista

Olen viime aikoina viettänyt hyvin paljon aikaa kamera kädessä. Mikä tarkoittaa sitä, että Lightroomin työpöydällä on satoja kuvia, jotka odottavat käsittelemistään. Olen yrittänyt käydä tätä kuvasumaa läpi, mikä on näkynyt hiljaisuutena blogin puolella.
Tässä ohella olen ehtinyt vierailemaan muun muassa I love me-messuilla, tehnyt Sitran hiilijalanjälki testin, johon palaan myöhemmin, käynyt ihanan Heidin luona kahvilla. Ollaan me ehditty myös sairastamaan tässä loppuviikosta. Ulkona on ollut ilo liikkua, kun säät ovat olleet kertakaikkisen upeita.
Nyt halusin tehdä itselleni syyslistan ja miettiä mitä kaikkea haluaisin tehdä tänä syksynä.
syksy, syyslista,
✗ Viedä lapseni syyspiknikille: 
Oivalsin hetki sitten, että olen vienyt tyttöjäni häpeällisen vähän metsäretkille. Nyt on hyvä hetki korjata tilanne.
✗ Viettää tunnelmallisia koti-iltoja: 
Kun lapset ovat nukkumassa, sytytän kynttilöitä, juon vahvaa, mustaa teetä torkkupeittoon käpertyneenä.
✗ Yritän lukea kirjan loppuun: 
Olen aloittanut useita kirjoja, mutta en ole päässyt yhtään loppuun. Tavoitteena on lukea edes yksi kirja loppuun tänä syksynä.
syksy, syyslista,
✗ Katson sarjoja yhdessä mieheni kanssa: 
Me ollaan aina nautittu hyvistä sarjoista yhdessä. Kotimaiset draamat ovat lähellä meidän sydäntä. Yritetään löytää iltaisin aikaa yhteisille sarjahetkille. Me ollaan nimittäin siitä ärsyttäviä sarjankatselijoita, että höpötetään paljon keskenämme samalla.
✗ Aloittaa iltalenkit: 
Meidän aikataulut on välillä niin mahdottomia, että lenkkeily on jäänyt täysin retuperälle. Syksy olisi kuitenkin hyvä hetki elvyttää tämä terveellinen elämäntapa.
✗ Siivota ja järjestää kaappeja: 
Oma vaatekaappini ja muutama keittiönkaappi kaipaavat perusteellista läpikäymistä. Meillä on meneillään ensimmäistä kertaa ikinä tilanne, kun mieheni vaatekaappi on omaani siistimpi.
syksy, syyslista,
✗ Sisustaa kotiin syksyisen tunnelman: 
Samettia, tummia sävyjä, tekoturkista, kynttilöitä, metallisävyjä.
✗ Ostaa huonekuusen: 
Jos tänä vuonna löytäisin yksilön, joka ei kuukahtaisi heti joulun pyhien jälkeen. Kahtena viimeisenä vuonna pieni kuusi on ollut ensimmäisiä hankintojani jouluun liittyen.
✗ Tehdä enemmässä määrin kasvisruokaa kotona: 
Olen kokenut useamman ahaa-elämyksen kasvisruokien suhteen ja sain miehenkin suostuteltua siihen, että me alamme kokeilemaan enemmän kasvisruokia.
✗ Yritän löytää arjesta aikaa myös ystäville: 
Perhearki on usein aika hektistä ja välillä sen oman paletin ylläpito vaatii kaikki resurssit. Yritän kuitenkin tehdä asioita myös ystävien kansaa.
Kuvat: Erika Huhta @epssu | Editointi: Minä
 
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.