Hae
Big mamas home

Mielipide Makeup Revolution London luomiväripaleteista

Tutustuin ensimmäistä kertaa Instagramissa Makeup Revolution Londonin* luomiväripaletteihin, jotka saivat kehuja käyttäjiltään. Makeup Revolution tunnetaan edullisemmista markettimeikeistä ja näitä voi ostaa esimerkiksi Prismasta. Myös lempikosmetiikka verkkokauppani Lyko* myy kyseisiä meikkejä. Minä tilaan kosmetiikkani mieluiten juuri Lykolta, koska siellä on kaikki suosikkimerkkini.

Ostin itselleni testiin, juuri näiden Instagram julkaisujen innoittamana, kaksi Makeup Revolutionin palettia.

Makeup Revolution London - Forevet Flawless - BMH - Big mamas home by Jenni

Brändi: Makeup revolution London

Itselleni Makeup Revolution on hieman vieraampi merkki. Se on perustettu vuonna 2014 Lontoossa. Brändin pohjaideana on ollut se, että heidän tuotteidensa pitää olla kaikkien meikkifanien saatavilla siitä huolimatta, kuinka paksu lompakko on.

Makeup Revolutionia arvostetaan laajalti meikkifanien keskuudessa. Tuotteita on laidasta laitaan ihan kaikille ihonväreille ja ihotyypeille. Valikoimaa päivitetään ja uusia tuotteita julkaistaan säännöllisesti.

Hintahaitari:

Tuotteet maksavat jotain 5€ – 20€ väliltä. Nämä kyseiset Forever Flawless luomiväripaletit maksavat 17,50€, eli ovat todella sieltä edullisimmasta päästä. Isoimmat 36 sävyn meikkipaletit maksavat 29,90€, kuten Shook!-paletti*. Se on minusta edelleen todella kohtuullinen hinta luomiväripaletista.

Makeup revolution luomiväripaletti - BMH - Big mamas home by Jenni Forever Flawless Eutopia - BMH - Big mamas home by Jenni Forever Flawless Eutopia - BMH - Big mamad home by Jenni

Forever Flawless Eutopia

Toinen ostamani paletti on sini-violetti sävyinen Forever Flawless Eutopia*. Paletissa on 18 erilaista mattaista, kimaltavaa ja marmoripuristettua kimalleluomiväriä. Olen kaivannut nimenomaan sinisen ja violetin sävyjä meikkeihini, jonka vuoksi päädyin ostamaan tämän kyseisen paletin.

Pakkauksen ulkokuori on metallia ja pidän kovasti pakkauksen koosta. Sitä on helppoa pitää kädessä samalla, kun meikkaa. Värien nimet on kirjoitettu värinappien viereen, mikä on kiva lisä.

Paletissa on mukana 8 mattasävyä, 6 shimmeriä ja 4 marmoripuristettua kimalleluomiväriä. Olen todennut, että nämä luomivärit tarvitsevat ehdottomasti alleen primerin, että ne toimivat niin kuin pitäisi. Kokeilin näitä nimittäin jossain vaiheessa ilman ja päädyin lopulta pesemään kokeiluni samantien pois.

Pigmenttiä näissä riittää todella kivasti. Shimmersävyt ovat ihanan peittäviä ja kimaltavia.

17,50€ maksavaksi paletiksi tämä on todella hintansa väärtti. 18 sävyllä saa luotua kivoja jo todella erilaisia ja kivoja meikkilookkeja.

Forever Flawless Namaste with cannabis sativa - BMH - Big mamas home by Jenni Forever Flawless Namaste with cannabis sativa - Makeup Revolution London - BMH - Big mamas home by Jenni Forever Flawless Namaste with cannabis sativa -  BMH - Big mamas home by Jenni

Forever Flawless Namaste with cannabis sativa

Toinen ostamani paletti on nimeltään Forever Flawless Namaste With Cannabis Sativa. Tätä en ikävä kyllä löytänyt enää Lykon valikoimista, mutta Forever Flawless-paletteja on yli kymmenen erilaista. Sieltä löytyy varmasti vastaava. Itseäni houkuttelee esimerkiksi Butterfly-paletin* ja Unconditional Love-paletin* värimaailmat. Joistain Prismoista tätä palettia saattaa toki löytyä.

Paletin värimaailma on sanalla sanoen syksyinen. Siinä on 7 erilaista mattasävyä, 8 shimmeriä ja 3 glitteriä.

Yksi syy, minkä vuoksi päädyin valitsemaan tämän kyseisen paletin on sen kolme erilaista glitteriä. Kyseiset glitterit ovat kuin luomivärnappeja, mutta näyttävät iholla kuin mikä tahansa glitter, eikä niiden kiinnittäminen vaadi glitteriliimaa. Näitä glittereitä sipaisin myös lasten poskiin kuopuksen synttäreillä ja ne kestivät niin kauan hyvin, kunnes tyypit menivät hieromaan naamojaan sohvaan.

 

Eli summa summarum, kyseessä on luomiväripaletit, joissa on todella hyvä hinta/laatusuhde. Primerin kanssa värit toimivat kaikkein parhaiten ja uskon, että monet voivat löytää näistä omat suosikkinsa.

Olisi muuten kiva kuulla, mitä pidätte tämän tyylisistä tuotearvosteluista. Kommentoikaa.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

My Power Is

Loistava peitevoide ja ripsiväri Essenceltä

Essie Shearling Darling

Essie Witch side luomiväripaletti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *