Hae
Big mamas home

Raskausviikko 34 (33+0 – 33+6)

Beben koko: Verkkomeloni

Oireet: Närästys ja nälkä

Himot: Tuoremehu, kaikki kylmä ja kevyt, kuten salaatit

 

Raskausviikko 34

Tällä viikolla kävin niin sokerirasituksessa, kuin anemiaan liittyvissä verikokeissa. Vilkuilin nopeasti omia tuloksiani Maisasta ja hyvältä näyttää. Ferritiini on kohonnut 4:stä 13:sta, mikä on minusta ihan huikea tulos rautavalmisteella saavutetuksi. Olen käyttänyt nyt Puhdistamon Tripla rautaa, joka selkeästi toimii itselläni. Tämä on tosi huojentavaa, koska tiedän, että rautainfuusioon on todella vaikeaa päästä. Hyvä jos varastot korjaantuvat tällä.

Olin sokerirasituksen suhteen ihan vähän myöhässä, koska unohdin sen. Mutta itselläni ei ole ollut koskaan sokereiden kanssa ongelmia, minkä vuoksi en ole sitä stressannut ja sen vuoksi olen sen unohtanutkin. Ja näyttäisi siltä, että vieläkään niiden kanssa ei ole ongelmaa, mikä on hyvä juttu. Pääsen tässä suhteessa helpolla.

Olen voinut edelleen todella hyvin. Ollaan touhuttu isompien kanssa kaikkea lomakivaa ja nyt kun veren rauta-arvotkin ovat kohoamassa, niin väsymyskään ei yllätä iltapäivisin. Tämä on edelleen ihanaa. On super kivaa touhuta isompien kanssa vielä keskenään. He puhuvat kyllä jo paljon vauvasta ja kertovat ylpeänä tulevasta pikkusisaruksesta. Vauvan hikka ja liikkeet vatsan läpi ihmetyttävät. He myös juttelevat vauvalle paljon. Yhdessä mietitään myös millaista se arki pikkusisaruksen kanssa tulee sitten olemaan.

Vauvalla on kasvukausi menossa. Hän kerää tällä hetkellä kovasti sitä syntymäpainoa, mikä näkyy itsessäni kyllä nälkänä ja nälkäkiukkuna. Ruoka mitä kaipaan on kylmää, kevyttä ja raikasta. Kaikki saalatit himottavat ja edelleen se tuoremehu. Voisin elää pelkästään sillä.

Vauvan hankinnat

Vauvan hankintojen suhteen meillä on menossa selkeä loppukiri. Ollaan tämä raskausaika kerätty suurin osa tavarasta käytettynä. Nyt, muutamat pikkujutut ostetaan vielä täsmäiskuina mistä löydetään. Oltiin asetettu henkilökohtaiseksi deadlineksi tämä kesäkuu ja hyvältä näyttää. Saadaan kyllä kaikki valmiiksi.

Nyt ostettiin kesämallistoista parit lämpimän sään vaatteet. Kuten yllä näkyvän suloisen sitrushaalarin ja parit harsobodyt, joita minulle on kehuttu. Ei haluttu ostaa kovinkaan montaa ainakaan vielä, kun ei yhtään tiedä kuinka lämmin loppukesä on. Välillä tuntuu, että talvivauva olisi vähän helpompi, koska silloin riitti, kun puki tarpeeksi lämmintä.

Nyt ollaan päivitelty muutamien ihmisten kanssa, että minä tosiaan olen viimeisilläni ja vauva voi syntyä oikeastaan koska tahansa. En tosin itse kyllä osaa laskea kesäkuun varaan. Uskon, että meille todella tulee heinäkuinen. Mutta siis periaatteessa, koska vain. Elämme siis jännittäviä aikoja. Minun vanhempainvapaanikin alkaa pian.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Raskausviikko 33 (32+0 – 32+6)

Raskausviikko 32 (31+0 – 31+6)

Raskausviikko 31 (30+0 – 30+6)

Raskausviikko 30 (29+0 – 29+6)

Raskausviikko 29 (28+0 – 28+6)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *