Hae
Big mamas home

Viikon parhaat 33/21

Viikon parhaat - uupumus - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras päätös oli varata sekä lääkärin, että psykologin aika. Se oli alkuviikkoa, kun minusta tuntui, että seinä nousi vastaan mitä tuli tulevaan harjoitteluuni. Kun olin saanut käytyä lääkärillä itkin puoli tuntia eteisen lattilalla helpotustani siitä, että olin vihdoin saanut suorittamisen kierteeni katki. Tunne siitä, että minun ei tarvitsisi enää jaksaa jatkaa, oli äärimmäisen helpottava. Tämä on vasta alkua sille, että toivun uupumuksestani.

Viikon parhaat - Metsäravintola Nielu - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon upein elämys oli metsäravintola Nielun viiden ruokalajin illallinen Nuuksion metsässä. Ystäväni Heidi oli ostanut illallisen ja pyysi minua aveciksi. Keskellä metsää nautittu illallinen oli monella tapaa aivan täydellinen. Metsä tuntui äärimmäisen rauhoittavalta, mikä sopi täydellisesti rauhoittamaan omaa mieltäni. Meidän illalliseemme kuului vielä Vestan keikka.  Vestan musiikki sopi täydellisesti hämärtyvään iltaan keskellä metsää, joten elämys oli monella tapaa aivan täydellinen.

Viikon parhaat - Kukkasakset Granit - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras ostos oli Granitista oksa-/kukkasakset. Minulla on ollut kukkaveitsi, joka hävisi joku aika sitten käsittämättömästi jonnekin enkä ole löytänyt sitä. En ole saanut aikaiseksi ostettua uutta veistä. Onneksi, sillä nämä sakset ovat aivan huiput. Kukkipuuhat helpottivat entisestään. Ja näiden ansiosta voin pitää sidotut kimput pidempään sidottuina, kun varsien leikkaaminen käy helposti. Pidän myös näiden Granirin saksien ulkonäöstä ja valkoisista kahvoista.

Viikon parhaat - Ruokapäiväkirja - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras omaa hyvinvointia edistävä asia oli alunperin psykologin idea. Koska minulla on syömisen kanssa ongelmia ja olisi tärkeää saada siitä säännöllisempää ja terveellisempää, psykologini ehdotti ruokapäiväkirjan pitämistä. Hänen mielestään olisi viisasta seurata ainakin hetken aikaa syömistäni, mutta olisi tärkeää etten ottaisi siitä liikaa paneita. Kaikkein tärkeintä minulle olisi nyt syödä säännöllisesti ja monipuolisesti. Ennen kaikkea säännöllisesti, että ruokailujen välillä ei olisi 22 tuntia ja en eläisi pelkästään kahvilla. Ruokapäiväkirjaan ei merkitä mitään määriä, vaan sen ainoa tarkoitus on säännölistää syömistä.

-Jenni

 

Lue myös

Viikon parhaat 28/21

Viikon parhaat 26/21

Viikon parhaat 25/21

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.