Hae
Big mamas home

Oodi kesälle ja Helsingille

Hei vaan! Pakko sanoa tähän alkuun, että voi luoja, miten rakastankaan kesää ja kesäistä Helsinkiä. Olen moneen otteeseen viimeisen viikon aikana huokaillut ja ollut kiitollinen siitä, miten onnekas olen kun saan asua näin upeassa kaupungissa. Täällä tuntuu oikeasti olevan kaikki, mitä itse tarvitsen. Keskusta vilskeineen, kahviloineen ja kauniine rakennuksineen on ihan hetken matkan päässä. Samaan aikaan saan asua rauhallisella asuinalueella, jossa on ihan kivenheiton päässä luontoa metsineen, niittyineen ja merenrantoineen. Kuten sanoin, aivan uskomatonta. Olen todella onnellinen täällä ja rakastan asua Helsingissä.

Helsinki - BMH - Big mamas home by JenniHelsinki - BMH - Big mamas home by Jenni Helsinki - BMH - Big mamas home by Jenni Helsinki - BMH - Big mamas home by Jenni

Juhannus

Palasin hetki sitten takaisin kotiin juhannusreissusta. Meidän juhannussuunnitelmat muuttuivat kertaheitolla yhden sairastapauksen vuoksi, joten olimme päivää aiemmin Hyvinkäällä, mikä vapautti minulle puolitoista päivää omaa aikaa, ylhäisessä yksinäisyydessäni. Joten mikä sen parempaa. Sitä ennen sain viettää yhden päivän poikaystäväni lähimpien ystävien kanssa. Viettettiin juhannusta todella viehättävässä ja ihastuttavassa omakotitalossa. Sellaisessa, että sitä alkoi hetkellisesti itsekin haaveilemaan sellaisesta. Minulla oli hauskaa, mutta en voi kieltää ettenkö nauttisi tästä oman kodin hiljaisuudesta ihan vähän enemmän, kuin siitä ihmispaljoudesta.

Siitä huolimatta minulla oli kuitenkin oikeasti hauskaa ja olin iloinen, että lähdin. Siitäkin huolimatta, että ennen lähtemistä koin kevyttä ahdistusta. Kuten aina, kun edessä on jotain sosiaalista.

Oodi kesälle ja Helsingille - BMH - Big mamas home by Jenni Oodi kesälle ja Helsingille - BMH - Big mamas home by Jenni Oodi kesälle ja Helsingille - BMH - Big mamas home by Jenni Juhannus ja kesä - BMH - Big mamas home by Jenni

Kesällä herään eloon

Mietin juuri, että meillä on ollut ihan todella kiva alkukesä. Ollaan tehty vaikka ja mitä kivaa. Niin lasten, kuin poikaystävänkin kanssa, kuin myös minä itsekseni. Lasten kanssa ollaan käyty meidän lempipuistossa, katsomassa Alppiruusuja ja myös Korkeasaaressa. Ollaan syöty jo monta jäätelöä jäätelökioskilta. Minä olen saanut nauttia yöstä luksusmökissä, sekä tyttöjenillasta kaupungissa. Olen käynyt aamiaisella niin yhdessä ystävän kanssa, kuin erikseen. Olen nähnyt omia ystäviäni ja tavannut vielä poikaystäväni ystäviä. Kesä on ollut tähän mennessä jo todella hyvä. Ja sitä on vielä yli puolet jäljellä.

Olen kertonut ennenkin siitä, miten kesä tuntui vain jatkumolta arjelle. Olin silloin todella jumissa oman elämäni kanssa. Nyt, kun kaikki on muuttunut niin radikaalisti, ymmärrän oikeasti miten sumussa olenkaan kulkenut. Elämä oli selviytymistä päovästä toiseen. Nyt voin oikeasti sanoa, että elämä on ihanaa. Viime kesä oli ehdottomasti elämäni parhaimpia ja nyt näyttää siltä, että tästä on tulossa vähintään yhtä hyvä.

Oodi kesälle ja Helsingille - BMH - Big mamas home by Jenni Helsinki - BMH - Big mamas home by Jenni Relove - BMH - Big mamas home by Jenni Oodi kesälle ja Helsingille - BMH - Big mamas home by Jenni

En malta odottaa tulevia päiviä ja viikkoja. Meillä on niin paljon kokemista ja nähtävää niin lasten, kuin poikaystäväni kanssa. Totesin, että lasten kanssa meidän on ainakin ehdottomasti tehtävä retki Pihlajasaareen, jota Iina on hehkuttanut. Ystäväni Heidi on myös vinkannut monesta kivasta kesäretkipaikasta, jota meidän on testattava. Ja heinäkuun lopulla, meidän on alettava esikoiseni kanssa  valmistautua hänen tulevaan koulutaipaleeseensa. <3 Ollaan sovittu, että harjoitellaan koulumatkaa päivälenkkien muodossa, jotta se tulee tutuksi ennen elokuuta.

Nyt minä jatkan nauttimista tästä omasta henkilökohtaisesta kesäkeitaastani, eli parvekkeestani. Täällä on todella lämmin, eikä missään ole hyttysen hyttystä. Hyvinkäällä niitä oli. 😀

Ihanaa juhannusta!

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Juhannussuunnitelmia

Parvekeviljely – Tomaattia ja perunaa parvekkeella

Tuleva kesä ja mitä ollaan tähän mennessä suunniteltu

Kesätyöt on loppu

Kesän viimeinen veneretki

2 kommenttia

  1. villananna kirjoitti:

    Kyllä, kesä ja Helsinki. Helsinki on paras kesäkaupunki <3 Niin paljon nähtävää ja koettavaa, vaikka tekisi samojakin asioita joka vuosi <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.