Hae
Big mamas home

Vaaleanpunaista kevään kunniaksi

Se olisi viimein maaliskuu ja tästä alkaa kevät. Aurinko tuntuu viimein oikeasti lämmittävän, kaikesta lumesta huolimatta. Itsellä on ainakin jo kevättä rinnassa ja mielessä. Eikä pelkästään edes melko tuoreen poikaystäväni vuoksi, vaan siksi että tästä alkaa oikeasti kevät. Kyseessä on ihan ehdoton lempi vuodenaikani. Kun kaikki kesän kiva on vielä edessä päin ja luonto herää pikku hiljaa eloon, sekä kukoistukseen talven jäljiltä.

Joka kevät innostun myös entistä enemmän vaaleanpunaisesta. Kyseistä väriä on alkanut näkyä vaatekaapissani entistä enemmän harkittuina pilkahduksina.

Vaaleanpunaista - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by JenniVaaleanpunaista - BMH - Big mamas home by Jenni Vaaleanpunaista - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by JenniAsukuvat - BMH - Big mamas home by Jenni

Vaaleanpunaista kevään kunniaksi

Pidän erityisesti vaaleanpunaisista asusteista. Kuten pipoista, laukuista, aurinkolaseista ja korvakoruista. Niitä minulla on ollut jo pidemmän aikaa. Vaatteissa vaaleanpunaista on harkitummin. Sitä löytyy lähinnä kukkamekoistani. Niiden lisäksi minulla on vain pari vaaleanpunaista paitaa.

Nuo vaaleanpunaiset aurinkolasit hankin nimen omaan ensi kesää ajatellen. Minulla on itsestäni visio kivassa mekossa, farkkutakissa ja näissä aurinkolaseissa terassilla. Sitä odotellessa.

XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Converset - BMH - Big mamas home by Jenni Vaaleanpunaista - BMH - Big mamas home by Jenni Vaaleanpunaista - BMH - Big mamas home by Jenni Vaaleanpunaista - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Näissä kuvissa minulla on päällä tuollaiset lahkeista hieman levenevät farkut. Kuljin tällaisissa koko teini-ikäni ja kävin äidin kanssa läpi huutoitku tappeluita, jos hän yritti tarjota minulle käytettäväksi esimerkiksi pillifarkkuja. Näiden pukeminen lennätti minut muistoissa suoraan takaisin kolmetoistavuotiaaksi. Mieleen nousee jos jonkinlaisia muistoja yläasteelta.

Nyt nämä ovat ihan kivaa vaihtelua pillifarkkujen ja mom jeansien kaveriksi.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Vaaleanpunaista - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Näissä kuvissa on minusta jo keväinen fiilis, siitä huolimatta, että minulla on päällä villasekoitetakkini, kaulahuivi ja paksu pipo. Kohta saa käyttää kukkamekkoja vaikka joka päivä.

Asukuvia - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Vaaleanpunaista - BMH - Big mamas home by Jenni

Päivän asu

Puuteritakki H&M

Neule H&M

Farkut H&M

Pipo H&M

Huivi H&M

Laukku ZADAA second hand

Converset ZADAA second hand

Korvakorut VORSSA INK

 

Kevättä odotellessa!

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Vihreä neulepusero, jossa olen käytännössä asunut

Laventelin värinen hame

Pastellivärejä

Ensitreffien asu

Teddytakki ja hieman kuulumisia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *