Hae
Big mamas home

Treffeillä paperipussihousuissa & kiiltävässä paidassa

Minulla on mennyt hävyttömän kauan julkaista nämä kuvat, joten anteeksi siitä. Kyseessähän on siis treffiasuni, minun ja Eristäjän iltapäiväteetreffeiltä. Kuvista kaikki kunnia miehelleni. Joka ei ole omimmassa roolissaan kameran takana, mutta yrittää silti.

 

Big mamas home by Jenni S. Treffeillä paperipussihousuissa ja kiiltävässä paidassa

 

Big mamas home by Jenni S. Treffeillä paperipussihousuissa ja kiiltävässä paidassa

Asu myös kuvaa hienosti tämän hetkistä tyyliäni. Jalassa minulla on tietysti paperipussihousuni, joista pidän edelleen ihan valtavasti. Ne ovat olleet ehkä tämän vuoden paras vaateostos, jonka olen tehnyt. Olen jauhanut jo niin monta postausta siitä, miten kätevät, mukavat ja kaikkeen sopivat housut ovat, joten en jatka ylistyspuheitani tällä kertaa.

 

Big mamas home by Jenni S. Treffeillä paperipussihousuissa ja kiiltävässä paidassa

 

Big mamas home by Jenni S. Treffeillä paperipussihousuissa ja kiiltävässä paidassa

Tämän kaltaisia paitoja minulla on jo muutamia ja tunnen oloni niissä tosi kodikkaaksi. Ne ovat samaan aikaan rentoja ja asiallisia. Olen pukeutunut niihin treffeille, tyttöjen iltaan, lounaalle, lapsen synttäreille, museoon. Olen yhdistänyt ne farkkuihin, legginsseihin, tekonahkapöksyihin ja paperipussihousuihin. Toimii kaiken kanssa. Tyylini on selkeästi menossa koko ajan klassisempaan, ajattomampaan ja monikäyttöisempään suuntaan (onko tämä oikea sana?).

 

Big mamas home by Jenni S. Treffeillä paperipussihousuissa ja kiiltävässä paidassa

Panta on muuten Gauhar Helsinki liikkeestä. Siellä on ihan parhaat hiuspannat, jotka eivät purista ohimoilta ja jotka pysyvät päässä. Suosittelen lämpimästi niitä. Liike on muutenkin aivan ihana. Siellä kannattaa ehdottomasti käydä.

 

Big mamas home by Jenni S. Treffeillä paperipussihousuissa ja kiiltävässä paidassa

 

Panta GAUHAR
Paita H&M
Housut H&M 
Takki H&M 
Kengät ZADAA second hand 
Laukku GINA TRICOT

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.