Hae
Big mamas home

Viikon parhaat 45/21

Viikon paras puuro on riisipuuro. Kauden ensimmäinen sellainen. Syötiin tyttöjen kanssa erään harjoittelu-/päiväkoti-/eskaripäivän päätteeksi iltapalaksi riisipuuroa. Olen tunnustanut jo joitain vuosia sitten, että en osaa keittää itse kovin hyvää riisipuuroa. En saa siitä riittävän mehevää tai sitten onnistun polttamaan sen kaikesta huolimatta pohjaan. Onneksi on Kokkikartano. Oma taktiikkani on lämmittää valmis puuro kattilassa ja lisätä siihen vielä loraus maitoa. Tämä taktiikka on lyömätön. Lapset olivat sitä mieltä, että riisipuuroa pitäisi syödä joka päivä.

Kokkikartanon riisipuuro - BMH - Big mamas home by Jenni Joulukoristeet - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras löytö oli ystäväni tekemä. Ystäväni nimittäin sattui löytämään sattumalta meille joulukuusen. Olin puhunut hänelle siitä, että yritän etsiä kohtuuhintaista, kaunista joulukuusta. En ole varsinaisesti innoissani niistä perinteisistä ”hapsu” tekokuusista, vaan halusin jotain vähän aidomman näköistä. Mutta budjettini ei riittäisi tällä hetkellä yli satasen tekokuuseen. Tämän keskustelun jälkeen ystäväni oli bongannut kirpputorilta hyväkuntoisen tekokuusen vain yhdeksällä eurolla. Kuusi on ilmeisesti Ikean ja siinä osa oksista on sellaiset hyvin aidon näköiset ja osa sitä hapsua, kuten tekokuusissa yleensä. Olen todella tyytyväinen tähän yhdeksän euron löytöön, jonka ystävä meille teki.

Joulukuusi - BMH - Big mamas home by Jenni Joulukuusi - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras tekeminen oli tietysti kuusen koristelu. Olen jo useampana vuotena haaveillut siitä, että saisin laitaa joulukuusen mahdollisimman aikaisemmin. Ex-kumppanini ei juuri välittänyt joulusta, jonka vuoksi sain nauttia kuusesta vuodessa vain sen pari päivää. Joten nyt, kun minulla on kuusi, eikä kukaan estämässä sen laittamista, koristelin sen. Lapset ovat aivan yhtä innoissaan palloin ja valoin koristellusta joulukuusesta.

Joulukoriste - BMH - Big mamas home by Jenni Joulukoriste - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras elokuva oli Marvelin Shang-Chi and the Legend of the ten rings. Marvelin uunituore uutuus, jonka katsoimme yhdessä ihastukseni kanssa, mikä teki elokuvasta tietysti vielä vähän paremman. Elokuva oli taattua marvellaatua. Vaikka kung-fu-leffat eivät ole omia suosikkejani, elokuvaa oli silti ilo katsoa. Se vei mukanaan, eikä elokuvan aikana tehnyt mieli katsella kelloa. Shang-Chin hahmo ei ole minulle entuudestaan tuttu, mutta kieltämättä hahmo on hyvin mielenkiintoinen. Odotan innolla, mihin Marvel lähtee viemään tätä uutta tarinalinjaansa, kun ikuisuuskivien tarina saatiin päätökseen End Game-elokuvassa. Suosittelen elokuvaa lämpimästi, vaikka mielipiteeni onkin puolueellinen.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Viikon parhaat 37/21

Viikon parhaat 35/21

Viikon parhaat 33/21

Viikon parhaat: Siivous edition

2 kommenttia

  1. neito kirjoitti:

    Hei! Paras ja helpoin tapa tehdä itse riisipuuroa on haudekattila. Siinä on ulommaisena tavanomainen kattila ja sitten ko. kattilaan sopiva sisäosa. Näiden kahden kattilan väliin laitetaan kattilan omien ohjeiden mukainen määrä vettä. Haudekattilan avustuksella riisipuuroa voi keitellä suht rennosti, kun ei pala pohjaan ja pärjää siis vähäisellä sekoituksella. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *