Hae
Big mamas home

Musta asu pinkein yksityiskohdin

Huh huh. Olen niin onnellinen, että nyt alkaa viikonloppu. Kulunut viikko on ollut aivan super hektinen. Joka pöivä on ollut jotain, joten kaipaan viikonlopun lepoa. Onneksi tuleva viikko ei ole aivan yhtä hektinen kuin tämä. Voin yrittää levätä tämänkin viikon edestä. Kaikki tekeminen on kuitenkin ollut aika kivaa, joten en valita. Jos hammaslääkäriä ei lasketa… Mutta otan nyt vain vastapainoksi sitä lepoa.

 

Mekko / Nanso second hand

Neule / H&M

Pipo / H&M

Laukku / Lindex

Kengät / Adidas second hand

Korvakorut / Huvituskorut saatu*

 

Tässä asussa viiletettiin menemmään muun muassa I love me-messuilla taannoin. Silloin asu oli juuri passeli, säähän sopiva ja kiva päällä. Mekko on edelleen yksi lemppareistani, jonka olen löytänyt käytettynä Nansolta. Olen viime aikoina tehnyt taas hyviä kirppislöytöjä. Tällä kertaa tosin lapsille. Ollaan ostettu nyt muun muassa parit joululahjatkin lapsille käytettynä. Onnea on tosi hyvä lastenkirppis lähellä kotia.

Välillä on kiva pukeutua mustaan. Vaikka yleensä yhdistelen tummaa ja vaaleaa (mitä Katri kuvatessa kiroaa), niin aina silloin tällöin on kiva pukeutua yhteen väriin. Tähän asuun tuo kuitenkin kivasti väriä ja eloa pinkit yksityiskohdat.

 

Nuo ihanat pinkit korvakorut ovat PR-lahja Huvituskorulta. Siinä on taas yksi ihana kotimaisia koruja valmistava yritys. Huvituskorusta itselle tulee aina ensimmäisenä mieltään värit ja glitterit, sekä hauskat nimet. Tämän vaaleanpunaisen mallin nimi on Kupliina.

Nyt minä toivottelen teille hyvää viikonloppua. Meillä on luvassa ensimmäinen kunnon jouluviikonloppu. Toteutetaan pari jouluperinnettä viikonlopun aikana ja fiilistellään tätä vuoden kivointa aikaa. Lisäksi, tähän asti ollaan toteutettu näitä jouluperinteitä lasten kanssa kolmisin. Nyt meitä onkin menossa mukana neljä. On aivan ihanaa, että minulla on kumppani, joka haluaa tehdä asioita meidän kanssa ja perheenä.

Terkuin,

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Isänpäivää viettämään

Kauluspaita ja nahkahousut

Paitatakki, jonka meinasin palauttaa

Tyyli-inspiraatiota Tanskasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *