Hae
Big mamas home

Kesäkoti ja pesänrakennusvietti

Tämä saattaa hyvinkin olla sitä kuuluisaa pesänrakennusviettiä, mutta viime aikoina sisustaminen on kiinnostanut taas enemmän. Sisustaminen kiinnostaa toki aina, mutta on ajanjaksoja, jolloin se ei kiinnosta ihan niin aktiivisesti. Nyt olen selannut lehtiä, tallentanut Pinterestiin ideoita, sisustanut kotia ja suunnitellut, muun muassa lastenhuoneen laittamista. Se kun on junnannut paikoillaan nyt pienen iäisyyden. Lapsia se ei tunnu haittaavan, mutta äitiä senkin edestä. Haluaisin järkevöittää sen säilytysratkaisuja ja muutenkin päivittää huoneen ilmettä. Plus haluaisin huoneeseen myös kunnon työpöydän koululaiselle. Myös kaappien sisällöt ovat saaneet hiljalleen kyytiä.

Laitoin kotia jo kuun alussa kesäkuntoon ja tämän jälkeen täällä on ehtinyt vaihtua jo järjestys. Kuten sanoin, pesänrakennusvietti taitaa olla huipussaan juuri nyt. 😀

Nämä kuvat ovat sieltä kesäkuun alkupuolelta, kun siivosin ja järjestelin asetelmia uusiksi. Samalla kaivoin esille second handina löytämäni simpukat, jotka tuovat kesän tuntua kotiin. Nyt niitä on esillä siellä täällä. Viherkasveista osa on muuttanut kesäkaudeksi ulos ja kaikki suorastaan rehottavat tällä hetkellä. Kultaköynnökselle pitää alkaa miettiä jotain uutta reittiä kasvaa, koska lattia tulee tässä vaiheessa vastaan.

Kesäkodin kaaos

Kesäkotiin kuuluu kuitenkin olennaisena osana sellainen kevyt kaaos, kun eteiseen kulkeutuu kilo kaupalla hiekkaa niin pihan hiekkalaatikolla, kuin myös rannalta. Sen lisäksi lasten hiekkalelut tuntuvat pyörivän eteisessä onnellisesti jaloissa, uimaranta pussukoiden seassa. Kyllä te tiedätte, mitä tarkoitan. Ja kun lapset ovat kotona sen 24/7 se sotkun ja epäjärjestyksen määrä lisääntyy heti merkittävästi. Olen viime aikoina joutunut pyyhkimään puuvärien ja lyijykynän jälkiä seinistä, kun jompi kumpi lapsistani on löytänyt sisäisen graffittitaiteilijansa. Tällä hetkellä eteisessä on myös muutama kassillinen vastapestyä pyykkiä, joka odottaa silittämistä. Tällä hetkellä ilmat ovat sitä luokkaa, että silittäminen onnistuu oikeastaan vain iltaisin, kun on edes vähän viileämpää.

Rakastan edelleen meidän kotia. Ja rakastan tätä uutta järjestystä, joka vaihdettiin tuossa taannoin olohuoneeseen. Tällä hetkellä tämä on meille juuri passeli koti ja uskon, että tänne on hyvä tuoda uusi perheenjäsen. Makuuhuoneeseen on saatu tilaa vauvan sängylle ja hoitopöydälle. Isot saavat olla rauhassa omassa huoneessaan. Olohuoneessa on riittävästi tilaa koko perheelle. Tällä hetkellä meillä ei ole mikään kiire tästä pois.

Tällä hetkellä pesänrakennusvietti tosiaan vie, mutta en todellakaan valita. Nautin tästä vaiheesta täysin rinnoin ja toivon tosiaan, että saisin lastenhuoneen sisustuksen pikkuhiljaa kokoon tämän myötä. Vauvaa varten kaikki alkaa onneksi olla valmista ja pääsen esittelemään lopputulosta teille pian. Pari vauvaan liittyvää DIY-projektia minulla olisi tässä vielä suunnitteilla. Saa nähdä saanko ne valmiiksi vielä ennen vauvan syntymää.

Miltä teidän kotona näyttää kesällä?

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Sisustusunelmia

Olohuoneen uusi järjestys

Meidän kodin sisustussuunnitelmat

Olohuoneen second hand nojatuoli

Millaista sisältöä te olette toivoneet?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *