Hae
Big mamas home

Yksi käytetyimpiä asuyhdistelmiäni

Halusin esitelle teille nyt asuyhdistelmän, joka valikoituu päälleni yhä uudelleen ja uudelleen ja on näin ollen käytetyimpiä asujani. Ja aika usein treffeille, lounaalle tai jonkinlaiseen illanviettoon. Puolisoni ei ole muutamilla viimeisimmillä treffeillä tainnut nähdäkkään muuta vaihtoehtoa päälläni. Meillä on tulossa heinäkuisten odottajien kanssa brunssi, jonne pukeudun varmaan tähän samaan asuun.

 

Paita / H&M

Legginssit / H&M Mama

Takki / H&M

Laukku / H&M

Kengät / Zadaa second hand

Korvakorut / Maanantaimalli

 

Paidan olen ostanut noin kaksi vuotta sitten. Ihastuin sen malliin ja siihen, miltä se tuntuu päällä. Paidassa olevan printin miellän aika klassiseksi solmukuvioksi, mikä sopii itselleni paremmin, kuin mitkään todella graaffiset kuviot. Paidassa on selässä rusetti ja olen myös käyttänyt sitä myös väärinpäin, eli selkä etupuolena. Näissä kuvissa näkyy, miten paita toimii myös väärin päin.

Löysän paidan kaveriksi valitsen tietysti tyköistuvammat housut, koska se tuntuu itsestäni kaikkein parhaalta. Nämä kuvissa olevat ovat kiiltäväpintaiset äitiyslegginssit, mutta oikeastaan mitkä tahansa mustat tyköistuvat housut käyvät tämän paidan kanssa.

Kaikki muu riippuukin sitten oikeastaan säästä, vuodenajasta ja tilaisuudesta, mitä asuun yhdistän. Kesällä yhdistäisin mieluiten jalkaan mustat avokkaat. Nyt valitsin mustat nilkkurit, mutta olen vetänyt jalkaan myös maiharini, kun menimme elokuviin puolison kanssa. Takiksi voisin hyvin valita myös nahkatakin.

Mitä pidätte tästä asusta?

Olen lähdössä tässä ihan juuri toimistoni kanssa jonnekin Helsingin keskustaan, kokeilemaan josko saisin vielä vähän paremmin aikaiseksi jossain kahvilassa, jossa lattia ei muistuta siitä että imuroimisesta on vierähtänyt tovi. Plus, kun tässä on kohta kaksi viikkoa nököttänyt päivät tietokoneen ääressä kotona, maisemanvaihdos tekee muutenkin hyvää.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Raskausajan asu kauluspaidalla

Joko kohta voisi olla tennarikelit?

Napitettava neulemekko

Paras raskausvaate: Ribbimekko

Huppari ja treenilegginssit – eli perus arkiasu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *