Hae
Big mamas home

Tauko

Hei. Tulin tällä kertaa kertomaan teille, että pidän pienen tauon blogista ja palaan päätteen äärelle viimeistään heinäkuun alussa. 
Kulunut kevät on ollut monella tapaa todella rankka ja juuri nyt tuntuu siltä, että oma takki on täysin tyhjä. Kirjoittaminen ei luonnistu, enkä oikein saa kiinni postausideoistakaan. Olen kuullut monesti sanottavan, että luovuus tarvitsee tyhjää tilaa ja juuri nyt tarvitsen sitä tyhjää tilaa ajatuksilleni. 
Olen viimeisen vajaan vuoden aikana joutunut myös jakamaan omaa aikaani uudella tavalla ja blogiin käytetty aika on ollut aivan eri tavalla rajallinen, kuin aiemmin. Kun aloitin blogin olin jäänyt jo sairaslomalle raskaudenaikaisten selkävaivojen ja ennenaikaisten supistusten vuoksi. Kun äitiysloman jälkeen palasin töihin, tein vuoden osa-aikatöitä ja sitten jäin taas äitiyslomalle. Nyt minulla on ollut ensimmäistä kertaa blogin aikana kokopäivätyö, joka syö leijonanosan ajastani. Tilanne on siis ollut minulle siinäkin suhteessa uusi. Se on saanut minut miettimään postaustahtiani ja ajankäyttöäni. En kuitenkaan halua tuhlata koko lasteni lapsuutta koneen ääressä, mutta töitäkin pitää tehdä. 
Olen pyöritellyt ajatusta vapaasta jo hetken. Puoli vuotta sitten en osannut kuvitellakaan, että pitäisin lomaa blogista. Nyt se on pyörinyt jatkuvasti mielessäni. Kai se kertoo omaa kieltään pienestä tauon tarpeesta. 
En ole lopettamassa. Siitä ei kannata huolestua. Rakastan tätä liikaa lopettaakseni, mutta tuumaustauko on nyt paikallaan. Tämä on ollut alusta asti tärkeä henkireikä hektisen lapsiperhearjen keskellä, enkä ole valmis luopumaan siitä. Tämä on ollut minulle myös kanava kanavoida luovuuttani johonkin konkreettiseen. Olen kokenut mielettömiä onnistumisen kokemuksia, ahaa-elämyksiä ja päässyt kokemaan asioita, joita en olisi osannut kuvitella ennen tätä. Toisekseen olen saanut myös mielettömän upeita ystäviä tätä kautta. 
Haluan miettiä kirjoittamistani ja blogin tulevaisuutta. Olen kokenut jo jonkin aikaan, että junnaan paikoillani. Uskon, että tauko selventää ajatuksiani ja sitä, mihin suuntaan haluan blogiani viedä. Tulen varmasti tekemään muutoksia blogiin tulevan kesän ja syksyn aikana. En vain vielä tiedä millaisia. Olen kyllästynyt tähän paikallaan seisovaan tunteeseen ja jonkin täytyy muuttua. Tämän suhteen olen heinäkuussa varmasti paljon viisaampi. 
Joten ihanaa kesäkuuta, palataan viimeistään heinäkuussa!

P.s. Instagramia tulen todennäköisesti päivittämään kevyempänä kanavana tässä tauon aikana.

4 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  Ota vaan huilia blogista, kyllä me täällä odotamme sinua <3 Olen seurannut blogiasi jo pidemmän aikaa ja se kuuluu suosikki blogeihini! Sinun postauksia on ollut mukava lukea, olet äärimmäisen taitava kirjoittaja! Teksteihisi on ollut helppo samaistua; olen itsekin kahden pienen tytön äiti ja töissä hoitoalalla. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi! Palataan taas <3

 2. Helmi kirjoitti:

  Täällä kyllä odotellaan. Blogisi on todella hyvä ja mukava lukea. Tauko tekee varmasti hyvää. Rentouttavaa kesää!

 3. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Hei, ihanaa kuulla! Todella kauniisti sanottu. <3 Tällaisia kommentteja on todella ihanaa lukea, kiitos.
  Ihanaa kesää teille ja tsemppiä töihin. <3

 4. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Kiitos. Tauko todella teki hyvää. Samoin teille ihanaa kesää. Toivottavasti aurinkoa piisaa vielä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.