Hae
Big mamas home

Haluaisin olla vaimo

Haukkukaa vain homeiseksi ja vanhanaikaiseksi, mutta kyllä mä haaveilen siitä, että olisin jonkun vaimo. En ole koskaan oikeastaan haaveillut itse häistä. Unelmieni häät vietettäisiin New Yorkissa ihan vain sulhaseni kanssa kaksin, mutta minulle kävisi hyvin myös ihan maistraattivihkiminen täällä kotisuomessa. En koe tarvitsevani siinä hetkessä muita, kuin sen tulevan mieheni.

Sen sijaan haaveilen enemmän itse avioelämästä ja siitä, että joku kutsuu minua vaimoksi. Avioliiton kaltaisessa sitoutumisessa on mielestäni jotain kaunista. En varsinaiset usko siihen kaikkeen, mitä kirkko meille syöttää avioliitosta. Enkä usko siihenkään, että nainen olisi naimisiinmenon jälkeen miehen omaisuutta. En hae avioliitolla itselleni holhoojaa tai huoltajaa. Osaan huolehtia kyllä itsestäni.

Haluaisin olla vaimo - BMH - Big mamas home

KORVAKORUT SAATU SMILING DESIGN

Haluaisin olla jonkun vaimo

Minulla ei ole antaa kenellekään mitään syytä sille, miksi naimisiin pitäisi mennä

Mutta joku siinä vaimona olossa kiehtoo. En varmasti olisi sellainen entisaikojen ihannevaimo, joka synnyttäisi lapsia toisensa perään ja joka siivoaisi, kokkaisi ja passaisi miestään loputtomiin. Ei, koska olen koko ajan enemmän ja enemmän sellaisen täysin tasaveroisen parisuhteen ja vanhemmuuden kannalla. Todennäköisesti sen seuraavan lapsen isän kanssa tulee täytettyä exeltaulukkoa siitä miten hommat jakautuisivat täysin tasan. Koska hitto vie, minä en aio todellakaan olla enää ikinä se, joka on täysin yksin vastuussa lapsesta. Kun todennäköisesti siinä ollaan kuitenkin kahdestaan ja kahdestaan se lapsi on päätetty hankkia.

Voi olla, että tautani väkivaltaisessa suhteessa vaikuttaa näihin ajatuksiin. Mutta en halua enää ikinä olla suhteessani toisarvoinen. Siihen ei toki avioliittoa tarvita. Parisuhde voi olla hyvä, täysi ja tasa-arvoinen ilman avioliittoa. Se ei ole mikään täydellisen suhteen salaisuus. Päinvastoin. Naimisiin mennään monesti todella vääristä syistä ja mahdollisesti yrityksenä pelastaa kyseinen suhde.

Ja vaikki itse haaveilen avioliitosta, minulla ei ole antaa kenellekään mitään syytä sille, miksi naimisiin pitäisi mennä. Uskon, että jokainen tietää omat syynsä ja tekee päätöksensä sen perusteella. Itselläni se on joku romanttinen puoleni, joka haaveilee tämän luokan sitoutumisesta.

Avioliitto - BMH - Big mamas home by Jenni

KORVAKORUT SAATU SMILING DESIGN.

Ei liian aikaisin

Vaikka tällaisesta haaveilenkin, minulla ei ole todellakaan mikään kiire. Olenkin sanonut poikaystävälleni, että todennäköisesti, jos hän kosii kovin varhaisessa vaiheessa suhdettamme, minä tulisin kieltäytymään ja juoksemaan karkuun pää kolmantena jalkana. Tämä siksi, koska yhdistän nopean toiminnan nykyään hyvin vahvasti narsisteihin. Väkivaltaisiin suhteisiin kuuluu nopea sitoutuminen ja esimerkiksi yhteen muuttaminen. Minä ja exäni muutimme yhteen ja kihlauduimme kolmen kuukauden seurustelun jälkeen. Hyvin pian tämän jälkeen asiat alkoivatkin mennä pieleen. Joten todennäköisesti tulen nyt jarruttelemaan kaikessa. Onneksi poikaystäväni ymmärtää sen.

Enkä minä tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Enhän minä lopulta tiedä tulenko menemään koskaan naimisiin. Eikä se minun elämääni huononna. Olen onnellinen tässä nykyisessä suhteessa ja toivon sen kestävän. Olen myös valmis tekemään hartiavoimin töitä sen eteen, että se kestäisi. Mutta elämä on arvaamatonta.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Varpajaiset on naisilta pöllitty perinne

Perinteiset toiveet

Keväiset kuulumiset

Sinisilmäinen

Hiihtoloma puhelinkuvina

2 kommenttia

  1. krissstiina kirjoitti:

    Itsekin olen koko ikäni tiennyt, että haluan naimisiin. Ja nimenomaan se on joku romanttisuus ja sitoumus, mikä siinä vetää puoleensa. Toisethan sanoo, että avioliitto on vain pala paperia, mutta mulle se on jotain paljon syvällisempää. Enkä siis ole ikinä haaveillut mistään prinsessahäistä, se ei ole se juttu mulle.
    Toukokuussa sanotaan tahdon elämäni miehen kanssa maistraatissa ja juhlitaan kavereiden kanssa meidän näköisesti. ?

    • bigmamasblogoutlookcom kirjoitti:

      Kiitos ihanasta kommentista ja joo. Kyllähän sitä voi yhdessä olla ilman avioliittoakin. Ja ihan varmasti voi, mutta onhan siinä jotain todella romanttista. Onnea teille. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *