Hae
Big mamas home

Hotelli Mestari Helsingin keskustassa

Aloitan sinkkuäitien viikonlopun purkamisen kertomalla teille Hotelli Mestarista, joka on juuri avattu Helsingin keskustaan, ihan Kampin kauppakeskuksen viereen. Meidän hotellivarausta oli siirretty noin kolme kertaa viivästyneiden rakennustöiden vuoksi. Olen kuitenkin aika tyytyväinen siihen, että meidän varaus ajoittui lopulta kesäkuun alkuun. Mikä sen parempi aika nauttia Helsingistä, kuin kesä.

Hotelli Mestari Helsingin keskustassa - BMH - Big mamas home by Jenni Hotelli Mestari Helsingin keskustassa - BMH - Big mamas home by Jenni

Hotelli Mestari

Rehellinen arvio hotellista on, että se oli ihan kiva. Ennen tätä olen yöpynyt kahdessa bontique hotellissa ja niihin verrattuna kokemus on aivan erilainen. Pienemmissä hotelleissa kaikki on mietitty pilkulleen kohdalleen ja sen huomaa kyllä elämyksessä. Mitään varsinaista valittamista minulla ei ole, mutta vaikka puitteet olivat todella kauniit, jotain jäi puuttumaan. Kokemus oli vähän sellainen meh.

Hotelli Mestari Helsingin keskustassa - BMH - Big mamas home by Jenni Hotelli Mestari Helsingin keskustassa - BMH - Big mamas home by JenniHotelli Mestari Helsingin keskustassa - BMH - Big mamas home by Jenni

Meidän huone oli kaunis. Meidät oli upgreidattu parempaan huoneeseen, koska meidän varaama huone ei ollut vielä valmis. Mutta huoneessa oli vähän sama juttu, kuin koko muussakin elämyksessä. Pohja oli hyvä, mutta yksityiskohtien puute teki siitä vähän vaisun. Esimerkiksi aulassa ja ravintolassa yksityiskohtia oli enemmän ja niitä olisin toivonut myös huoneeseen.

Hotelli Mestari Helsingin keskustassa - BMH - Big mamas home by Jenni Hotelli Mestari Helsingin keskustassa - BMH - Big mamas home by Jenni Hotelli Mestari Helsingin keskustassa - BMH - Big mamas home by Jenni

Huoneen tyyli oli aika maskuliininen, mistä tosin pidin. Tummia värejä, paljon puuta  ja nahkaa. Yleisilme oli aika klassinen, pienellä industrial hengellä. Huoneen puulattia tuntui todella miellyttävältä jalkojen alla. Kuten sanottu, pohja oli todella hyvä, mutta yksityiskohdat ja vau-efekti puuttui.

Helsingin hotellit - BMH - Big mamas home by Jenni Hotelli Mestari Helsingin keskustassa - BMH - Big mamas home by Jenni Kuohuvaa - BMH - Big mamas home by Jenni Sinkkuäitien viikonloppu - BMH - Big mamas home by Jenni

Meidän reissuilla Heidin kanssa hotelli on ollut osa elämystä ja me nautitaan kumpikin suunnattomasti kaikista yksityiskohdista, joten kaivattiin niitä kumpikin. Jollekin toiselle tällainen hotelli saattaisi toimia todella hyvin. Me ollaan selkeästi bontique hotellien ystäviä. Mutta kuten kirjoitin, mitään varsinaista valittamisen aihetta minulla ei hotellista ole. Se on kaunis ja viihtyisä paikka, joten sen puolesta voin suosittella sitä. Oma makuni on selkeästi vain vaativampi.

Kylpyhuone - BMH - Big mamas home by Jenni Peiliselfie - BMH - Big mamas home by JenniPakko sanoa, että hotellihuoneen kylpyhuone oli aivan superkaunis ja sellainen oma henkilökohtainen unelmani. Jos ikinä teetän kylpyhuoneremonttia, niin etsin taatusti siitä napatun kuva inspiraatiokuvakseni.

Sinkkuäitien viikonloppu - BMH - Big mamas home by Jenni Sinkkuäitien viikonloppu - BMH - Big mamas home by Jenni Huonepalvelu - BMH - Big mamas home by Jenni

Me nukuttiin hotellissa yksi yö ja iso osa yöstä vietettiin Helsingin yöelämässä, mikä oli aika hauskaa. Minäkään en ole varsinaisesti juhlinut vuosiin, joten drinkit kesäterassilla ja tunnit karaokebaarissa olivat ihan kivoja. Mutta ei minulla ole hinkua toistaa tätä ihan heti. Tämä riitti toistaiseksi vallan mainiosti. 😀 En odottele seuraavaa kertaa.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Ummikkona ulkomaille – Tallinna poikaystävän kanssa

Hotelli Onni Porvoossa

Sinkkuäitien miniloma Porvoossa

Päiväretki Porvooseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *