Hae
Big mamas home

Viikon parhaat 28/21

Viikon parhaat - Kesäkaverit - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras kesäleffa on suomalainen Kesäkaverit. Minulla on sydämessä oma paikkansa suomalaisille elokuvilla ja minusta erityisesti kesään kuuluvat tietyt elokuvat. Minulla tähän listaan ei mene Levottomat. Sen sijaan Kuutamolla-elokuvan katson kerran kesässä. Tänä vuonna löysin uudestaan hieman tuoreemman Kesäkaverit-leffan. Leffassa on sellaista tiettyä ihanaa, nuoruuden kesätunnelmaa, jota on kiva fiilistellä. Olen saanut tätä ehkä pienen ripauksen myös omaan kesääni tänä vuonna. Liekö sinkkuudella oma osuutensa asiaan. Arvatkaa vaan, onko minulla elokuvan ansiosta hillitön hankokuume. Sen lisäksi haaveilen picnictreffeistä meren rannalla. Veiskö joku mut Hankoon?

Viikon parhaat - Söpö toppi - Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon söpöin toppi. Tämä kyseinen toppi on ollut myös teidän mielestänne viikon söpöin, sillä kun toppi vilahti Instagramissa stooreissa, sain useammat ihasteluviestit teiltä. Se on H&M:n alelöytö. Näin topin ensimmäistä kertaa jo kesän alussa netissä ja ihastuin siihen jo silloin. Pihiys kuitenkin iski ja vaikka ihastuin toppiin, en raaskinut sitä ostaa. Joten, kun kokoani oli vielä jäljellä alessa, en voinut olla ostamatta.  Toppi on valmistettu muuten kierrätysmateriaaleista. Pakko antaa tässä samalla H&M:lle pientä kiitosta. Olen edelleen todella pettynyt, että yritys on vetänyt plusmallistonsta pelkästään nettiin. Mutta samalla he ovat laajentaneet perusmallistojen kokoja ja suurinta osaa saa nykyään myös tupla XL:nä. Toki paljon on vielä matkaa siihen, että pluskokoiset saisivat samanlaisen shoppailukokemuksen, kuin peruskokoiset.

Viikon parhaat - Kesä ja ranta - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras tekeminen, eli illat rannalla. Ollaan hoidettu tyttöjen kanssa hellerasitusta pulahtamalla mereen. Meidän lähellä on aivan ihana ranta, jota me ollaan opittu hyödyntämään. Vaikkakin sitä tekisi mieli pulahtaa takaisin mereen jo noin puolessa välissä kotimatkaa. Tyttöjen uimataidot ovat kehittyneet huimaa vauhtia tässä kesän aikana, eikä uiminen muistuta enää pelkkää vesijuoksua kellukkeiden kanssa. Merivesi on ollut ihan uskomattoman lämmintä. Mikä ei tietenkään ole ihme näillä helteillä.

Viikon parhaat - 3 kaveria mandariini ja jugurttisuklaa - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras jäätelö. Kokeilin minun ja tyttöjen rantapäivänä jäätelökioskista 3 kaverin uutuusmakua mandariini ja jugurttisuklaa. Ja kyseinen jäätelö oli niin hyvä ja raikas. Menee ehdottomasti jäätelöiden top 10:piin. 3 kaveria ei ole kyllä vielä kertaakaan pettänyt jäätelömakujen suhteen, eikä tämä ollut poikkeus.

Baby shower - Musta ja ruusukulta - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon parhaat bileet olivat ystävän baby showerit. Kerroin, että minulle osuneet tiktokennustukset kävivät toteen vähän eri tavalla, kuin odotin. Kyseiset ennustukset ovat lupailleet minulle vauvaa, mutta tässähän kävi niin, että eräs ystäväni ilmoitti odottavansa vauvaa. Eli me saamme kuin saammekin tyttöjen kanssa elämäämme uuden pikku tyypin, jonka voimme hemmotella vielä pilalle. Tällä viikolla järjestimme tulevalle äidille omat baby showerit, joiden väriteemana oli musta ja ruusukulta. Oli ihanaa juhlia rakasta ystävää ja hänen tulevaa pikkuistaan kesäillassa. Yllätys meni ihan täydestä ja oli mieluinen.

-Jenni

 

Lue myös

Viikon parhaat 26/21

Viikon parhaat 27/21

Viikon parhaat: Syntymäpäivä edition

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Yksi kommentti

  1. Happystarhome2 kirjoitti:

    Pitääpäs katsoa tuo leffa kun ensi viikolla alkaa loma ?nyt on kyllä säät ollut sellaisia että on ollut mukava syödä jäätelöä ja uida ?
    Aurinkoista sunnuntaita ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.