Hae
Big mamas home

Joulukalenterin luukut 11-15

Täällä on toivuttu ankarasta biletyksestä. 3-vuotissynttärit imivät minusta mehut aivan täysin. Itse päivänsankari on maailman onnellisin pienin tyttö juuri nyt. 
Ennen synttäriraporttia palataan kuitenkin joulukalenterin viiteen seuraavaan luukkuun. Yli puolen välin on jo menty ja kohta on joulu. 
joulukalenteri

11. L U U K K U 

Tässä on oma joulukalenterini. Minä olen niitä ärsyttävän täsmällisiä ihmisiä, jotka ei koskaan fuskaa joulukalenterini kanssa. Avaan joka päivä vain yhden luukun. Mites te? Tuleeko syötyä kaikki kerralla? 
joulukalenteri

12. L U U K K U 

Joulu odotus on virallisesti puolessa välissä. Uskomatonta. Pian se joulu on täällä. Sitä ennen kuppi kuumaa juotavaa. 
joulukalenteri

13. L U U K K U 

Olen jo toista vuotta hurjan ihastunut pahvisiin kuusenkoristeisiin. Ne toimivat kivasti myös tarjottimelle aseteltuina. 
joulukalenteri

14. L U U K K U 

Glögiä ja piparia. Nam. 
joulukalenteri

15. L U U K K U 

Halusin yhdessä joulukalenterin luukussa nostaa esiin yhden tärkeän aiheen. Meidän tytöt odottavat joulua innoissaan, mutta esimerkiksi Keniassa tytöt pelkäävät lähestyvää lomaa. Moni tyttö on vaarassa joutua silvotuksi. Tyttöjä silvotaan usein joululomalla, koska silloin heillä on mahdollista parantua ennen koulun alkua. Silpominen on kyllä kriminalisoitu, mutta sitä tehdään silti. 

Tällä hetkellä osoitteessa www.silpomaton.fi kerätään lahjoituksia, jotta nämä tytöt pääsisivät riskiajaksi turvaan leireille. Käykää tutustumassa tähän Tytöt turvaan-kampanjaan. Tämä oli sellainen hyväntekeväisyyskampanja, johon itse halusin osallistua, meidän varallisuustilanteesta huolimatta. Kahden tytön äitinä, minusta jokainen tyttö pitäisi saada pelastettua tältä väkivallanteolta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.