Hae
Big mamas home

Yhteen muuttaminen

Olenkin kertonut aiemmin, että olemme puhuneet poikaystävän kanssa yhteen muuttamisesta. Me haaveilemme kumpikin yhteisestä kodista ja perheestä, joten yhteen muuttaminen on asia, joka tulee jossain vaiheessa eteen. Lisäksi, koska olemme puhuneet perheen lisäyksestä ja minä en ole enää parikymppinen, meillä on myös biologian sanelema aikataulu. Ikävä kyllä. Enää ei ole vain mahdollista seurustella pitkään ja antaa asioiden mennä omalla painolaan. Hengenhätä meillä ei kuitenkaan ole, joten ei olla ihan ensi kuussa muuttamassa yhteen.

Ollaan tässä viime viikko vähän harjoiteltukin tätä jatkuvaa yhdessä oloa, kun lapset ovat olleet lomalla toisessa kodissa. Toistaiseksi on mennyt hyvin. Kummallakaan ei ole mennyt hermo, mutta ollaan oltu kuitenkin sen verran enemmän yhdessä, että välillä on pitänyt etsiä sitä omaa tilaa samojen seinien sisältä. Tietenkään tämä ei ole ihan sama asia. Mutta yksin asutun ajan jälkeen, on ihan hyvä siedättää itseään toisen jatkuvalle läsnäololle.

Yhteen muuttaminen - BMH - Big mamas home by Jenni Yhdessä asuminen - BMH - Big mamas home by Jenni

Aikataulun pohtiminen

Siinä vaiheessa, kun poikaystäväni muutti Helsinkiin, meille oli selvää ettemme vielä muuttaisi yhteen. Joten hän etsi ihan rauhassa sitä omaa poikamiesboksiaan. Nyt hänen vuokrasopimuksensa määräaikainen osuus päättyy ensi vuoden puolella ja pohdittiin, että siinä voisi olla hyvä sauma muuttaa sitten yhteen.

Meidän oli tarkoitus etsiä yhteinen asunto tältä alueelta, jossa minä asun. Tämä siksi, ettei esikoinen joutuisi heti vaihtamaan koulua. Mutta minä olen niin kiintynyt tähän nykyiseen asuntooni, että sovimme lopulta hänen muuttavan ensi vuoden puolella vain tähän. Mikäli tuntuu siltä, että neliöt eivät riitä meidän uudelle kokoonpanolle, niin vähän isomman kodin etsiminen jatkuu silloin.

Yhteen muuttaminen - BMH - Big mamas home by Jenni Kolmen koti - BMH - Big mamas home by Jenni

Talouksien yhdistäminen ja poikaystävän muutto tähän kolmioon tarkoittaa joitain järjestelyitä. Kaappitilaa täällä on ollut juuri minun ja lasten tarpeille, joten jotain säilytysratkaisuja meidän on tehtävä. Lisäksi meidän on saatava jonnekin tänne mahtumaan poikaystävän pelipiste. Vaikka muutto ei ole vielä lähikuukausien asia, minä järjestelin jo makuuhuonetta eri tavalla, jotta näkisin mahtuisiko tietokonepöytä sinne.

Ollaan myös neuvoteltu huonekaluista. Mitä pidetään yhteisenä ja mistä luovutaan ja mitä pitää ehkä hankkia tilalle. Nämä neuvottelut ovat olleet välillä tiukkoja, koska minulla on niin tarkka sisutusmaku. Joka hieman poikkeaa poikaystävän mausta. Mutta eiköhän näissä päästä aikanaan yhteisymmärrykseen ja saadaan tästä vielä meidän molempien näköinen koti.

Mutta kuten kirjoitin, tässä menee vielä tovi ennen kuin päädymme saman katon alle. Sitä ennen harjoitellaan tätä yhdessä elämistä tällaisissa jaksoissa. <3

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Nyt se on varmaa!

Narsistisen suhteen kaavan ymmärtäminen auttoi minua antamaan anteeksi itselleni

Ikäero parisuhteessa, eli kun mies onkin nuorempi

Rajojen hakemista

Rakkauden viisi kieltä, mitä kieltä puhun

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.