Hae
Big mamas home

Ikävä omaa vaatekaappia ja helle ahdistaa

Raskautta on jäljellä suurinpiirtein kuukausi. Totesin, että toisin kuin moni meidän vauvaryhmässä, en ole vielä riittävän raskaana siihen, että haluaisin alkaa häätämään vauvaa yksiöstään. Mutta olen riittävän raksaana siihen, että ikävöin valtavasti vaatekaappiani ja sen koko resursseja. Tällä hetkellä vaatevalikoimani tuntuu olemattomalta. Enkä tässä vaiheessa oikeastaan viitsi edes panostaa uusiin raskausvaatteisiin. Siinä ei varsinaisesti ole mitään järkeä, kun tätä on jäljellä suurinpiirtein se kuukauden päivät. Pystyn kyllä sinnittelemään vaikka tämä vähän kyrsiikin.

 

Mekko / H&M

Takki / Zalando

Lenkkarit / Zadaa second hand

Kaula- ja korvakorut / Daughter of the North

 

Raskauden lisäksi pukeutumista rajoittaa tämä lämpöaalto. Oikeasti haluaisin leiriytyä ihan vain arkkupakastimeen seuraaviksi viikoiksi, enkä todellakaan pukea päälle yhtään mitään. Helle näin viimeisillään raskaana on kyllä ihan viho viimeinen juttu. Ja näitä, ei kiristäviä kaapu vaatteita minulla on loppujen lopuksi melko vähän. Toivon todella, että näkemäni sääennustukset pitävät kutinsa ja se lämpötila pyörisi mieluummin lähempänä sitä 20:tä, kuin 30:tä. En ole ollut koskaan mikään superhelteiden fani ja nyt olen sitä entistä vähemmän.

Onneksi minulla on pari tällaista ilmavaa mekkoa, joita on kiva käyttää myös näillä ilmoilla. Nahkatakki saa pysyä visusti naulakossa, vaikka näissä kuvissa se näkyykin. Kun kuvattiin nämä Katrin kanssa, silloin ei ollut vielä helle.

 

Huomenna juhlitaan baby showereita! Yritän kuumeisesti miettiä, minkä kaavun laitan huomenna päälleni. Juuri nyt vain tuntuu siltä, että minulla ei ole yksinkertaisesti mitään päälle pantavaa. Onneksi loppusuora häämöttää jo.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Viimeiset hetket kahdestaan

Syreenin varjossa

Puuvillakimono ja ribbimekko yhteen sopii

Kimono

Kohti viikonloppua

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *