Hae
Big mamas home

Haalari & kimono

Edellisessä Ilta Strindbergillä-postauksessa vilahtaa myös sen illan asu. Heidi kuvasi ystävällisesti kokonaisuuden, jotta saan jaettua sen myös teille. Kuvaushetkellä satoi kaatamalla. Sade alkoi juuri kun kysyin Heidiltä, voisiko hän napata minusta muutaman kuvan. Huono kuvauskarmani iski jälleen. Onneksi onnistuimme löytämään Espan puiston puiden alta suojaisan paikan kuvata.

 

Pukeuduin tuona iltana ensimmäistä kertaa haalariin, jonka olin tilannut H&M:ltä. Aloin heti miettiä, miksi en ole lähtenyt tähän haalarikelkkaan mukaan aiemmin. Älyttömän mukava asu ja kaiken lisäksi vielä hyvän näköinen. Haalareiden ainut miinus on toki se, että vessaan mentäessä täytyy riisuutua melkein kokonaan. Mutta olen ehdottoman valmis elämään sen kanssa.

 

Tuolloin ilta oli sen verran viileä, että puin kotona päälleni mustan kimononi. Se on yksi parhaista second hand löydöistäni melkein kahden vuoden takaa. Käytän sitä lähes jatkuvasti ja se on näkynyt täällä useammassakin asupostauksessa.
Leikattuani hiukseni lyhyemmäksi, ajattelin näyttävien pinnien toimivan siinä hyvin. Löysin omani Nougatista ja ne ovat suomalaisen Gauhaurin mallistoa.

 

Kimono SECOND HAND Zadaa 
Haalari H&M 
Laukku DKNY Second hand Zadaa 
Kengät H&M 
Pinni GAUHAR
Kuvat: Heidi | Editointi: Minä

4 kommenttia

  1. Helmi kirjoitti:

    Tyylikäs asu ja sopii sinulle hyvin!

  2. Jennyfer 1980 kirjoitti:

    Tosi tyylikäs asu.

  3. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Kiitos kovasti. Tykkään itsekin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.