Hae
Big mamas home

Sopiiko farkkutakki syksyyn?

Otsikkoon vaastaan heti, että totta kai sopii. Mutta minulle farkkutakki on ollut yleensä kevään ja kesän takki. Syksyisin se unohtuu naulakkoon. Nyt halusin kokeilla sitä syksyisempään asuun, ihan vain rikkoakseni omia tapojani ja saadakseni taas vähän enemmän irti omasta vaatekaapistani. Tällainen rajojen rikkominen on äärimmäisen helppoa ja hauskaa. Ja sitä voi yllättäen löytää uuden lempiyhdistelmän.

Syksyinen kaupunkimaisema. Naisella yllään pipo, farkkutakki ja musta huppari, sekä farkut. Syksyinen kaupunkimaisema. Naisella yllään pipo, farkkutakki ja musta huppari, sekä farkut.

Takki / H&M

Huppari / H&M

Farkut / H&M

Laukku / H&M

Pipo / H&M

Kengät / New Look

Korvakorut / Design by Henni

Heijastin / Titi Madam Jewelry saatu*

 

Syksyinen kaupunkimaisema. Naisella yllään pipo, farkkutakki ja musta huppari, sekä farkut.

Suosittelen lämpimästi testailemaan vaatekaapista sellaisia yhdistelmiä, joita ei ole aiemmin tullut ajatelleeksi. Oma vaatekaappi saattaa yllättää. Sen vuoksi itse selaan ahkerasti Pinterestiä.

 

Tämä kuvissa näkyvä asu on tosi kiva ja rento. Kaiken lisäksi se tosiaan näyttää myös kivalta. Toki tämä ei sovi enää kaikkiin syksyn keleihin, mutta lämpimällä ja kauniilla ilmalla tässä voisi hyvin lähteä lasten kanssa puistoilemaan.

Nyt kun kelloja on käännetty ja illat pimenevät, on hyvä muistuttaa heijastimista. Sain tuon kauniin heijastimen Titi Madam Jewelryltä lahjaksi. Myös lapset saivat omat heijastimensa, joten meidän perheessä tämä puoli on kunnossa. Titi Madamilta löytyy monen mallisia heijastimia ja tämä merenneito on vain yksi niistä.

Pidän myös siitä, että tätä heijastinta ei tarvitse viritellä hakaneulalla mihinkään, vaan siinä on kunnon kiinnityssysteemi valmiina.

Mitä pidätte tästä asusta?

Me suunnitellaan täällä puolison kanssa pienemmän tytön synttäreitä, joita juhlitaan tulevana viikonloppuna. Meillä jatkuu halloween viikonlopun yli, sillä kuopus haluaa juhlat kyseisellä teemalla. Saadaan ystäviä ja sukulaisia juhlimaan tätä ihanaa viisivuotiasta, mitä en malta odottaa. Lisäksi, hankitaan hänelle synttärilahjaksi lelu, jota hän on toivonut varmaan kaksivuotiaasta asti.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Sininen kauluspaita

Kerrospukeutuminen – Neuletta neuleen päälle

Pörrötakki

Oispa jo kunnolla kevät

Vaaleanpunaista kevään kunniaksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *