Hae
Big mamas home

Samettimekko ja neule

Hankin tässä hetki sitten jalustan ja olenkin treenannut kaukolaukaisimen käyttöä viime aikoina. Vaikka minulla onkin muutama luottokuvaaja, näin arjen alettua, on vaikeaa löytää yhteistä aikaa kuvaustreffeille. Ja mieheni ei varsinaisesti nauti valokuvaamisestani, joten yritän säästää häntä siltä. Nyt, voin jalustalla kuvata asuja kotona ja jakaa teille pukeutumisinspiraatiota hieman useammin. Minä nimittäin haluan jakaa asuja teidän kanssanne enemmän ja nyt siihen on hyvä keino.
Toivottavasti tekin pidätte tästä mahdollisuudesta.
päivän asu, plus size, plustyyli, neule, samettimekko,
Rakastan tämän syksyn slip skirt muotia, jossa silkkihame yhdistetään muhkeisiin neuleisiin ja isoihin lenkkareihin. Minulla on sen verran komplekseja jäljellä oman kroppani kanssa, että en vielä pukisi ylleni slip skirtiä. Joten minun versioni on maailman mukavin samettimekko yhdistettynä neuleeseen ja nilkkureihin.
päivän asu, plus size, plustyyli, neule, samettimekko,

 

päivän asu, plus size, plustyyli, neule, samettimekko,
Samettimekko on alelöytö Lindexistä. Ostaessani mekon ajattelin, että se on ihan kiva. Siitä on kuitenkin tullut yksi lempivaatteistani. Se on kaunis ja mukava päällä. Harmaa neule on tämän syksyn suosikkini, joka näkyy myös tässä asussa. Tähän asti se on ollut loistava takin korvike, nyt se alkaa kuitenkin kaivata takkia kaverikseen.
päivän asu, plus size, plustyyli, neule, samettimekko,

 

päivän asu, plus size, plustyyli, neule, samettimekko,
Neule H&M
Mekko LINDEX
Nilkkurit ZADAA Second hand
Korvakorut H&M
Riipus IBERO
Rannekorut MASSIMO DUTTI/ HELMI ON HELMI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.