Hae
Big mamas home

Arkikuva 9/52: Hampaanpoiston jälkeen

Minulta poistettiin tällä viikolla hammas, mihin tämänviikon kuva liittyy vahvasti. Kuva on napattu perjantaina päivällä hampaanpoiston jälkeen. Minulla käynnistyi loppuvuodesta opertaatio terve suu, vuosien vitkuttelun jälkeen. Kärsin todella monen muun tapaan kovasta hammaslääkäripelosta. Itse olen siitä onnekas, että pärjään itse hoitotuolissa ilman kovia lääkkeitä. Itsen ja puristan kaikkea mahdollista käteen osuvaa rystyset valkeina, mutta pärjään kuitenkin. Minulla paikalle pääseminen on sen kovimman työn ja tuskan takana, kun taistelen pakene ja taistele-reaktiota vastaan. Puoliso on luvannut tulle tuekseni jokaiselle käynnille varmistamaan, että pääsen paikalle.

Olen äärimmäisen kiitollinen, kahdelle minua hoitaneella lääkärille ja hoitajalle. Kaikki olivat hirmu empaattisia. Itse hampaan poistolla ollut hoitaja piti minua aina kädestä, kun vain pystyi työltään niin tekemään. Kun kirjoitan tätä, minulla tulee itku pelkästä asian muistamisesta. Hampaan poistanut lääkäri taas totesi aika alku vaiheessa: ”Se on sitten jätskipäivä. Onhan sulla jäätelöä kotona odottamassa?”

 

Tässä on siis muutama päivä mennyt jäätelökuurilla, kun olen odottanut, että suun haava on hiljalleen tervehtynyt. Tai smoothie ja jäätelökuurilla. Tämä tosin alkaa todella tökkimään ja parina viimeisenä päivänä olen kokeillut jo kiinteitä, mutta kuitenkin pehmeintä ruokia. Toivon todella, että ensi viikolla tilanne on jo sellainen, että jäätelöä ei enää tarvita. 😀

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Arkikuva 8/52: Hiihtolomaviikko

Arkikuva 7/52: Teatterissa ystävän kanssa

Arkikuva 6/52

Arkikuva 5/52

Arkikuva 4/52

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *